Nejste přihlášen/a.
dobry den , uz to bude skoro rok co pouzivam eset , bylo mi tvrzeno ze win 8 a win 8.1 maji svuj antivir nebo co si , takze tim padem to trochu spomaluje pc
chci se zeptat jak vypnout windows deferent a mit pouze eset
a nevite co znamenaji ty cerveny krizky?
dekuji vam moc dopredu za vase odpovedi
Pokud budete mít antivir s firewall (Avast či AVG ho mají), pak si jen zadáte, že užíváte vlastní program - červené zmizí. Windows defender byl podprůměrný antivir a většina lidí, co se trochu vyzná, ho vypla a nahradila... nicméně pro běžný život stačí (nemáte-li internetové bankovnictví a platby přes internet..).
doplněno 23.01.15 14:06:nemůžete nastavit eset - nastavujete windows - mám jen W7, ale ovládání (když už se dostanete od ovládacích panelů) je myslím shodné...
Zadáte tam "používám vlastní antivir" - a co se týče firewallu, tak ten by se měl po detekování esetu odznačit sám... případně opět nastavit "užívám svůj". - pokud do večer nikdo nenapíše postup, ozvu se... jsem v práci
a jak mam nastavit v eset aby mi ty cervene veci zmizeli , jinak to teda nevadi jako ze tam bude zaplej i ten antivir od windows? a pri tom budu pouzivat placenej eset?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.