Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer zacinam mit u notebooku dva problemy. Prvnim je ze se mi asi dva tydny spatky zacina sekat internet. Vsechno jelo v pohode videa hry atd a pak se to zaclo nejak spomalovat internet napr uz neprehraju nake videa nebo kdyz se divam na filmy tak se kolikrat zastavi a nacitaji. Co stim? vira v pocitaci asi nemam pouzivam avg a nekolikrat sem delal test a jeste pouzivam i avg udrzbu pro zrychleni pc. Druhy problem ze se mi dlouho vypina notebook. Dam v nabidce start vypnout a objevi se odhlasovani a pak vypinani. kolikrat to trva 10 - 20 s a nekdy 5 sekund a vypne se. a ted se mi stalo asi petkrat ze se objevilo napis vypinani a vypinal se asi 5-6 min. Je to normlani ze se to stane? nikdy to tak dlouho nevypinalo az tak dva tydny spatky zhruba jak se ten internet zacal spomalovat. takze jak to odstranit nebo vadi to necemu? a nemuze to pripadne spolu souviset? dekuji
Dobrý den, patrně je již zanesený NTB a bez údržby, tak by to tu údržbu už vyžadovalo.
Např. použitím programu CCleaner, smazáním nepotřebného nebo uložením mimo PC (např. na flashku), vypnutí zbytečných programů (uvolní se RAM) a nepoužívat více antivirů zároveň. Zdravím!
doplněno 22.01.15 23:48:Zkuste AVG kompletně a zcela vypnout, jestli nebude změna k lepšímu - nemusí běžet stále.
doplněno 23.01.15 00:00:Pokud máte takovou obavu, tak si nejdříve odpojte NTB od internetu, vypněte AVG a zkuste rychlost NTB.
antivir pouzivam jenom jeden AVG. a na udrzbu prave pouzivam ten avg pc tunepup a avg udrzba jednim kliknutim. kde se udela test a skontroluje disk a udela defragmentaci nebo co a vymaze napriklad historii internetu, neplatne nebo poskozene zastupce v pc atd.
kdyz vypnu avg tak nebudu nicim chranen pred viry a myslim ze to mi nejak nepomuze vypnuti avg, kdyby to bylo tim tak by se to projevovalo porad a myslim ze mi to nijak nepomuze ani stim internetem. ted sem to nemyslel nejak zle jestli to tak vyznelo
doplněno 23.01.15 12:17:Myslim ze k zadne zmene nedoslo i kdyz sem ho vypl, ale pochybuju ze tohle ma za vinu avg
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.