Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím o radu.
Nedávno jsem svůj ntb posílal na reklamaci jelikož mi neustále win7 vyhazoval přiloženou chybovou hlášku. Před reklamací jsem si nahodil ubuntu (měl sem win crack) a fičelo to OK. Nyní mi přišel ntb s win8 (instalováno v servisu), které mám taky crackle (doma) a opět mi vyskakuje stejná hláška. Prosím o radu jak postupovat, popřípadě o jakou závadu by se mohlo jednat nebo jakékoiv info. Díky
Vadné sektory na disku, nevím co s počítačem v servisu dělali, ale vypadá to, že jen přeinstalovali WIN. Bude potřeba reklamovat notebook ne kvůli hlášce ve WIN, ale kvůli vadnému disku, když to v servisu nebyli schopni pochopit
stáhni si HD Tune a nech projet kontrolu disku, taky tam můžeš ze S.M.A.R.T. vyčíst závady.
doplněno 22.01.15 19:37:mám na mysli error scan, upozorňuju že test může trvat klidně pár hodin (záleží na kapacitě a rychlosti disku), taky doporučuju disk při testu nevyužívat (ideálně nechat počítač v klidu, jinak disk bude dost trpět neustálými přesuny čtecích hlav).
Dobrý den, tak, s legálním OS (Ubuntu) to fičí OK, ale s cracknutým OS Windows to vyhazuje chybovou hlášku? Co zkusit ještě pracovat na NTB pod legálním OS Windows?
Nebude to o tom cracknutí OS? Zdravím!
doplněno 22.01.15 19:39:Je asi zvláštní, že by to servis takto odbyl, ale kdo ví. Ale, zde se ke crackům stejně nemůžeme vyjadřovat, resp. radit - viz pravidla poradny. Zkuste si HDD otestovat sám nějakým programem pro diagnostiku HDD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.