Nejste přihlášen/a.
Čau, mám problém s prohlížečem Mozilla firefox, na jedné stránce jsem omylem klikl na pravý tlačítko myši a dal blokovat obrázek a teď tam mám text a bílé pozadí. V příloze posílám jak vypadá seznam. Zkoušel jsem Mozillu odinstalovat a nainstalovat, pořád nic. Nemá někdo nějaký návod? Děkuji za každou radu.
Zkousel jste?
support.mozilla.org/...
Jinak takto se to zobrazuje, kdyz zaskrtnete v Zobrazeni->Styl stranky->Bez stylu.
Dobrý den, zkuste v nastavení Firefoxu na záložce Obsah povolit JavaScript a podívat se u "Načíst automaticky obrázky" do Vyjímky a tam tu vyjímku odebrat ze seznamu.
Zdravím!
P.S. A zaškrtněte si tam to aut. načítání obrázků.
doplněno 25.01.15 14:39:Pokud jste doplněk pouze zakázal, tak ho zase ve Správě doplňků povolíte a po znovu zapnutí Firefoxu bude opět aktivní. Pokud jste doplněk zcela odinstaloval, tak si ho musíte zase nainstalovat do Firefoxu znovu.
Děkuji, bohužel i toto políčku mám zatržené, i po zkušení odtrhnout a zatrhnout znovu se nic neděje. -_-
Nemáš náhodou AdBlock? To je doplněk do Firefoxu, který blokuje reklamy. Pokud ano, zkus ho zakázat, jestli je to ono.
Tak buď něco děláš špatně nebo je to ještě nějaký jiný doplněk, protože jak jsi popisoval, že jsi dal pravé tlačítko myši a blokovat obrázek, tak ta možnost v čistém Firefoxu není. Takže můžeš zkusit zakázat i jiné doplňky. Ale je to divné, protože přesně ta možnost pravé tlačítko + zablokovat obrázek dělá Adblock. Jseš si jistý, že ho tam nemáš nebo že jsi ho zakázal?
Dělal jsem to špatně, opravdu stačilo zakázat Adblock. A jak mám postupovat teď, když bych adblock chtěl pořád? stáhnou a naistalovat nový?
Mělo by to jít přes klávesovou zkratku CTRL+SHIFT+F. To je zkratka pro nastavení AdBlocku, jinak se do toho dá dostat více způsoby, třeba přes doplňky. Tam je na záložce možnost přepnout se na Vlastní filtry. Po pravé straně jsou ta pravidla, která to blokují (ale jen tebou vytvořená). Hledal bych tam zřejmě v pravidlech Seznam.cz , ale když je zakážeš všechny, tak nic nezkazíš, protože AdBlock má hodně svých přednastavených pravidel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.