Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymazání adres příchozích e-mailů

Od: zdenula* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,zajímalo by mě,jak nejlíp smazat adresy v příchozích meilech,které chci přeposlat dál.Já to dělám tak,že kliknu na PŘEPOSLAT,pak SROLUJU DOLŮ a od adresy posledního odsílatele MAŽU.Pak zase klik na PŘEPOSLAT a to už posílám na příslušnou adresu. Nevím jestli to dělám dobře,není na to rychleší postup?díky z.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já kliknu na přeposlat a posílám-li přílohy, pravým myšítkem na vybrat vše a delete. Tím označím a vymažu předchozí adresy. ;) Nedávno jsme si přeposílali mail, jak máme minimalizovat rozšiřování mailových adres a tím minimalizovat zneužití. Posíláme-li na několik adres tentýž mail, do adresního řádku napsat jen jednu adresu a ostatní adresy pak do skryté kopie.

doplněno 22.01.15 07:08:

Ivzez, to tam nepsali, ale je to úžasná vychytávka. Děkuji vám, určitě to takhle budu dělat. *pusa*

iz*

Jako přijemce uvádějte jenom sama sebe (pošlete e-amil sama sobě) a všem skutečným příjemcům pošlete skrytou kopii (jinak všem sdělujete adresu jednoho z příjemců).

hodnocení

2x

Já to dělám tak, že skopíruji obsah mejlu do nové zprávy a tu pak odešlu. Pokud je příloha, nejprve ji uložím a pak opět přidám do nového mejlíku. Je to rychlejší...

iz*

Řeším to stejně, text kopíruji do nového e-mailu. Případnou přílohu před odesláním ukontroluji, jestli neobsahuje nějaké adresy, pokud ano, vytvořím novou ...

zdenula*
hodnocení

Zdravím a děkuji všem,co mi radili,jak mazat adresy na e-mailech,vyzkouším je a pak se uvidí.No,hlavně,aby to dělali všichni.Pak by bylo třeba míň spamu a podobné havěti v pc.Ještě jednou díky a příjemný zbytek dne.z

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]