Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,zajímalo by mě,jak nejlíp smazat adresy v příchozích meilech,které chci přeposlat dál.Já to dělám tak,že kliknu na PŘEPOSLAT,pak SROLUJU DOLŮ a od adresy posledního odsílatele MAŽU.Pak zase klik na PŘEPOSLAT a to už posílám na příslušnou adresu. Nevím jestli to dělám dobře,není na to rychleší postup?díky z.
Já kliknu na přeposlat a posílám-li přílohy, pravým myšítkem na vybrat vše a delete. Tím označím a vymažu předchozí adresy. Nedávno jsme si přeposílali mail, jak máme minimalizovat rozšiřování mailových adres a tím minimalizovat zneužití. Posíláme-li na několik adres tentýž mail, do adresního řádku napsat jen jednu adresu a ostatní adresy pak do skryté kopie.
Ivzez, to tam nepsali, ale je to úžasná vychytávka. Děkuji vám, určitě to takhle budu dělat.
Já to dělám tak, že skopíruji obsah mejlu do nové zprávy a tu pak odešlu. Pokud je příloha, nejprve ji uložím a pak opět přidám do nového mejlíku. Je to rychlejší...
Řeším to stejně, text kopíruji do nového e-mailu. Případnou přílohu před odesláním ukontroluji, jestli neobsahuje nějaké adresy, pokud ano, vytvořím novou ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.