Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už je tomu celkem dlouho co jsem dostal Netbook ASUS EEE PC 900A. Měl operačí systém Windows XP. No a protože po pár letech už se nedal kloudně používat jak se sekal, tak jsem se rozhodl, že bych operační systém mohl přeinstalovat. Našel jsem si, že mám OS Widows XP Home edition verze 2002 (tak to bylo ve vlastnostech počítače). Říkal jsem si, že bych takovou verzi stáhnul a do aktivace poté zadal příslušný klíč co ja na nálepce zespodu. Žádnou "verzi 2002" jsem nenašel, a tak jsem stáhl XP Home edition. Klíč mi to ale nevzalo. Existuje nějaká oficiální stránka Microsoftu, kde by mi podle aktivačního klíče vyjela verze OS? Jen pro jistotu. A jak se mám vůbec dostat k takhle starému Windowsu? Jinde než na uložištích to neseženu (tady jen doufám že to není nelegální, technicky mám ten oficiální klíč). Rád bych nebook zase používal na nějaký prkotinky, tak abych nemusel všude tahat notebook.
Předem děkuji za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.