Nejste přihlášen/a.
Ahoj, několik dní naskakujou na stránkách okna s reklamou a to na prohlížeči Mozila firefox a taky na Google chrome...
Nepomohlo ani odinstalování a nová instalace, nepomohlo vyčištění CCLeanerem a vyčištění registrů...
Na firefoxu mám ADblock - tam se ukazují prázdné okna, na chrome se ukazují okna s reklamou...
Na prohlížeči Opera se stránky ukazují bez reklam i bez oken, tedy tak jak má být.
Posílám foto obrazovky s oknama na firefoxu - má to být správně bez těch oken.
Jak tyto reklamy a okna zruším?
Zkus se podívat do adresáře Program files x32 i x64 a najdi adresář co bude mít hrozný název např. fhggdfhdf hghfghf ghfhff a ten adresář celý vymaž a možná dej restart PC nebo aspoň restart web prohlížeče. je to nějaký malware a vím, že ho spyware a antiviry nevidí. Definitivně se toho zbavíš malou úpravou registrů, ale už si to přesně nepamatuju, tak hledej postup na google nebo to vždy vymaž.
Mě náhle po zapnutí Firefoxu naskakovaly reklamní nabídky nějakých her a různá reklamní sdělení. Marně jsem mazal a opět instaloval Mozillu. Pak jsem přišel na to, že po zapnutí CCleaneru a volbě Aplikace mám zaškrtnutých jen prvních pět políček mazání u Firefoxu. Zaškrtnul jsem tedy vše a provedl čištění. Od té doby klídek a pohoda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.