Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při držení klávesy nelze hýbat myší

Od: applehelp* odpovědí: 10 změna:

16.1 Jsem si koupil notebook z Alzy Lenovo G50-30 a mám problém při držení nějaké klávesy nemohu hýbat myší. Potřebuji to hlavně kvůli hře Minecraft, protože když zmáčknu klávesu W nemohu přitom zatáčet atd. a bez této funkce je to dost těžké, ale vůbec nemohu přijít kde je chyba, zkoušel jsem i vše aktualizovat, ale nic. Poraďte.
(Je to Win 8,1)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

junkers*
hodnocení

0x

Přímo v nastavení ovládání Minecraftu by to nějak nešlo pořešit?

applehelp*
hodnocení

Myslím, že ne co pak tam jde něco takového nastavit? Není to spíše chyba v NTB

jokeer*
Dobrý den, myslíte myš jako myš nebo myš jako Touchpad na notebooku? Protože Touchpad to u notebooku dělá proto, aby jste si při psaní na klávesnici nehýbal kurzorem :)
applehelp*
hodnocení

Myslím Touchpad na notebooku a prosím nevíte jestli je tuto možnost vypnout? Velmi Děkuji

jokeer*

Hned ze začátku ti doporučím pořídit si k notebooku externí myš, protože tam tento problém nebude a hlavně proto, že se ti bude hra lépe ovládat. Teď ti zkusím napsat postup jak to vypnout u Win 8.1, klikni pravým tlačítkem na (start) vpravo dole a vyber (Ovládací panely→Myš→Nastavení zařízení→Nastavení→z nabídky pak klikni 2x na SmartSense→SmartSense posuň na Vyp a Doba aktivace filtru posuň na 0 sekund→pak klikni na zavřít→OK→a znovu na OK). Dej mi vědět jak jsi uspěl :)

applehelp*
hodnocení

Díky za odpověď, ale od toho SmartSense se to už liší posílám screen. Děkuji. A také snímek jak to vypadá když to dvakrát rozkliknu .

Při držení klávesy nelze hýbat myší
Při držení klávesy nelze hýbat myší #2
jokeer*

Ahoj, dej sem screen z toho druhého obrázku, aby tam byla rozkliknutá ta možnost "Pokročilé", díky :)

applehelp*
hodnocení

Vám hlavně také díky, že mi s tímto pomáháte nevím si rady, a ani nevím jestli to půjde. Posílám screen Pokročilé

Při držení klávesy nelze hýbat myší #3
jokeer*

Zkuste položku Sledování dlaně posunout na minimum a vyzkoušejte jestli pomohlo, máte to trochu jiné než já, tak uvidíme :)

applehelp*
hodnocení

ááno, velice děkuji.

Pomohl by jste ještě poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]