Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gta 4- nelze měnit nastavení grafiky

Od: hanesz* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mám doma originální hru GTA 4, kterou jsem normálně hrával na notebooku s operačním systémem Win 7. Nyní jsem si koupil nový notas s Win 8 a najednou mám problém. Když hru nainstaluji, spustím a poté si chci změnit rozlišení nebo jakékoliv jiné údaje v grafice, tak se mi to ihned vrátí na původní hodnotu. Jako by to jen probliklo a nic se nestalo.

Hledal jsem už na internetu a našel jsem spoustu návodů ale bohužel žádný mi nepomohl.

Přiložím odkaz na youtoube.cz, kde je můj problém ukázán i s řešením, které mi ovšem nepomohlo.

Parametry NTB: Asus Aspire V3-571G, Intel core i5, 2,6GHz - Turbo boost 3,2 GHz, Nvidia Gforce GT 730 M, 2GB dedikovaná VRAM, 8GB DDR3, 1000 GB HDD

Děkuji moc za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hlucha*
hodnocení

1x

Ve složce s nainstalovanou hrou (typicky X:/Program Files (x86)/Rockstar Games/Grand Theft Auto IV ... vytvoř textový soubor s názvem commandline.txt, do kterého ulož pod sebou enterem odděleně:

-norestrictions
-nomemrestrict

hanesz*
To už jsem právě zkoušel. Je to snad v každém videu ale stejně to nepomohlo.
Ještě zkusím hru reinstalovat ale pochybuji, že to pomůže :(
hannys

Kámo tak ty jsi mistr *palec* prohledal jsem snad hodinu google a zkoušel jsem asi 20x různé nastavení přes vlastnosti atd... ale jedině ty jsi mi pomohl *palec* děkuji ti moc a přeji hodně palců nahoru a ať se ti daří, ještě jednou díky moc *srdce*

alesek22*
hodnocení

0x
Tahle hra je hoodne spatne optimalizovana takze si myslis ze by ti grafika zhorela kdyby jsi zvysil detaily je to chyba ve hre

jokeer*
hodnocení

0x

Možná jsi to už udělal, ale přeinstaloval bych ovladače grafické karty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]