Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové smluvní podmínky na Seznamu?

Od: biba odpovědí: 9 změna:

Když chci otevřít mail, požaduje to na mě odkliknout nové smluvní podmínky, mohu to odkliknout?

Mám dva maily na seznamu a požaduje ten jen jeden, já to nechápu, vy jo?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Odklikněte to v klidu.Můžete se poté ještě přihlásit pod vaší adresou na jiné stránky,máte to tam jasně psané.Proč to seznam udává pouze na jednu z vašich adres? Asi proto,že jste tatáž osoba...

hodnocení

1x

mám u něj jeden mail a ten to požadoval. Byl jsem na Seznam.cz nebyl tedy důvod to nepřijmout... žádnou podlost jsem v tom nehledal. :)

hodnocení

0x

to bych měl k účtům na Seznamu doplňující složitější dotaz: založil jsem si (asi předloni) dva účty: ten první se (kromě toho, že požaduje odkliknutí nových podmínek) chová jako vždycky (dá se normálně otevřít, jsou na něm maily), ale když jsem se přihlásil (pochopitelně pod správným jménem a heslem) na ten druhý (bylo to přihlášení, ne registrace), tak se mi otevřel fungl nový účet - nic na něm, kromě úvodního vítacího mailu k nově zřízenému účtu, nebylo (na tom starém pochopitelně nějaké maily byly) - nechápu... (možná jsem ten druhý dost dlouho neotevřel, nic víc mě k tomu nenapadá; a přiznám se, že jsem podmínky Seznamu nestudoval) - zatím (po pár desítkách minut) se to chová pořád stejně - první účet beze změny, druhý nově dnes otevřený... - napadá někoho vysvětlení?

doplněno 20.01.15 15:46:

P.S. ten druhý (v podstatě zmizelý a nově vytvořený) účet byl provázaný s fb - tj. byl založený kvůli registraci na fb (ale pozdějc jsem z něj možná výjimečně nějak komunikoval), účet na fb mi snad funguje normálně...

doplněno 20.01.15 17:28:

aha, dík za odpověď - no, názorný příklad, že občas je dobrý přečíst si podmínky...

aala

Do e-mailové schránky je potřeba se přihlásit nejpozději po šesti měsících. Pokud to neuděláte, nemusíte se sice znova registrovat, ale schránku naleznete bohužel prázdnou, jako po nové registraci - viz smluvní podmínky:

5.3. Provozovatel si vyhrazuje právo vymazat uživatelský účet Uživatele, který se po dobu delší než 6 měsíců nepřihlásil do systému žádného ze Serverů. Uživatel bere na vědomí, že po uplynutí této doby může být jeho uživatelský účet uvolněn pro případnou registraci jiného Uživatele.

aala
hodnocení

0x

Nové podmínky budou platit od 1.2.2015 a uživatelé jsou podle mě k přistoupení k nim vyzýváni postupně. Nemůžu souhlasit s názorem wamp, že pokud má někdo dva maily, dostane tuto výzvu pouze jednou – Seznam přece nemá jak zjistit, že se jedná o tutéž osobu.

Zde k nahlédnutí nové podmínky: http://napoveda.seznam.cz/cz/smluvni-podminky-pro-registraci-uzivatelu-1-1-2015.html

biba
hodnocení

Tak včera jsem odklikla nové podmínky, abych mohla do emailu a dnes je to tam zase! Nedostanu se po zadání hesla do emailu dokud jim to zase neodkliknu, máte to někdo také tak? A není to nějaký vir? Druhý email otevřu normálně.

hm*

Jak, nedostaneš? Tam je přece zaškrtávátko (jako potvrzení souhlasu) a pak tlačítko pro pokračování. Když nezašktneš a jen odklikneš (tlačítko), tak jsi nepotvrdila souhlas. Proto ho příště nabídnou zas.

Aspoň tak se to zobrazilo mně.

doplněno 21.01.15 09:42:

Aha. Mě zmátlo, že píšeš "abych mohla do mailu". Abys mohla do mailu, musíš "odkliknout" jen to tlačítko (i bez odsouhlasení podmínek), tak jsem předpokládal, že vlastně píšeš o něm.

biba
hodnocení

a to jim mám jako po každém zadání hesla odsouhlasit nové podmínky? Vždyť píšu, že jsem jim to odklikla už včera,

ale dnes je tam ,, zaškrtávátko ,, zase.

iz*
hodnocení

0x

Pročtěte si nové podmínky (určitě tam na ně máte odkaz). Pokud s nimi souhlasíte, odklikněte souhlas. Pokud nesouhlasíte, zrušte účet a založte si jiný u poskytovatele, jehož podmínky Vám budou vyhovovat.

Začněte přečtením nových podmínek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]