Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Někdo se přihlásil k Vašemu účtu

Od: lubrikant* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den přeji :)

Když jsem se dnes přihlásil na email, bylo tam napsáno: "Někdo se přihlásil k Vašemu účtu z USA. Pokud to nejste vy, změnte si prosím heslo."

Nevíte, co to má znamenat? :) Pochybuju ale, že to bude něco vážného, že by nějaký tah? :-D

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ertl
hodnocení

2x
Jezdim po svete a tato zprava se mne objevi vzdycky po navratu domu, pokud se venku prihlasim k emailu. Pokud jsi nikde nebyl, nekdo se ti s nejvetsi pravdepodobnosti naboural do mailu. Zmen ihned heslo a veskere zabezpecovaci prvky.

také to tak mám, pokud víte, že jste nepoužil zahraniční proxy pro přihlášení k mailu, tak změňte heslo. Někdo se k vašemu mailu přihlásil ze zahraničí a pokud jste to nebyl vy, tak to není dobrý. Váš mail může sloužit k posílání SPAMu po celém světě.

glu
hodnocení

1x

Nepřihlašoval jste se k emailu přes prohlížeč v mobilním telefonu? Android chrome a některé jiné prohlížeče používají úsporu dat která se zpracovává na serverech např. v USA. Pak se váš telefon tváří, že jste připojen v americe (jako přes proxy). Ale určitě si projistotu heslo změňte.

Přesně. Jednou jsem se přihlásil ke svému účtu z kolegova mobilu a potom mi doma na PC vyskočila tato hláška. Nic jsem neměnil, vše funguje, jak má.

hodnocení

1x

V záhlaví okna prohlížeče by mělo být zelené email.seznam.cz/... se zámečkem na začátku. Je to tam? Pokud ano, tak je to regulerní pobídka od Sezmanu a heslo můžete změnit. Pokud to tam není, tak je to podvodná stránka a někde je něco špatně (třeba vir.)

Někdo se přihlásil k Vašemu účtu

hodnocení

0x

Já bych hádal, že to znamená přesně to, co tam je napsané a vyplývá z toho, že někdo nejspíš má vaše heslo (ať už legálně či ilegálně.) Já být vámi, tak se řídím jejich radou.

lubrikant*
19.01.15 22:22
hodnocení

0x

;)

Někdo se přihlásil k Vašemu účtu #2

reno*
hodnocení

0x

Tak tohle se mě taky přihodilo.Skryl jsem ip adresu a psal jsem tomu dotyčnému aby už mě neotravoval a objevilo se upozornění od seznamu že se chce někdo připojit k mému účtu a abych si změnil heslo.

Někdo se přihlásil k Vašemu účtu #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]