Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Acer aspire E15, aktivace WIN 8

Od: monika123* odpovědí: 4 změna:

Zdravim, po zapnuti noveho notebooku vyskoci licence a odsouhlas s ni. Tlacitko "souhlasim". Tlacitko "nesouhlasim" a moznost vratit se do puvodniho okna neni...Jak poznam (novy notebook), zda aktivovat 32 bit, nebo 64bit. verzi? Netusim...napadlo me, ze aktivaci odlozim na zitra, a poprosim sveho syna, ktery rozumi PC (ano, vim, byla jsem netrpeliva a myslela, ze to dam :(...kazdopadne jak z toho vyskakat? Cetla jsem, ze kdyz to vypnu natvrdo, muze se stat, ze mi zitra ntb napise neco ve smyslu " nelze aktivovat, bylo preruseno" a budu v pr...Prosim, poradite? PS: hlasky typu, "mohla pockat.." fakt ne :( premyslim, a hledam co s tim...DEKUJU

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

a tam je předinstalováno Win 8 32 i 64-bit? co jsem se díval tak je tam Win 8.1 64-bit; klidně pokračujte, dejte snad ještě přesné označení ntb...podívám se na nabídky, co se prodává...

monika123*

Ano, dala jsem 64...Pak to chtelo registraci snad na vsechno, to jsem preskakala, nakonec OK. Ted zapasim s nastavenim rozliseni. Asi chyba u me. Koupila jsem rozliseni 1920x1080...a je to maly, nejde mi to prekopat. Na 15,6 monitor by byvalo stacilo mensi :( Nj, pozde bych honiti...

klikněte pravým tlačítkem na plochu a následně ROZLIŠENÍ ZOBRAZENÍ; nebo taky - ovládací panely-vzhled a přizpůsobení-zobrazení-rozlišení zobrazení; takto u Win7, u Win 8 myslím podobně pojmenované...najdete tam doporučené rozlišení a dalších pár možných, záleží na grafice...

monika123*

To jsem udelala. Vsechno se upravi, jen web ne. Primo ve Chromu jsem dala taky nastaveni> rozsirena nastaveni>web.obsah>velikost pisma. Nastavila. Zvetsi se pismo, (coz jsem mohla udelat rovnou alt+), ale zalozky, lista atd. zustanou pidimale. Vecer se na to jeste podivam. Diky za ochotu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]