Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nejde mi zvuk u videi pisniček a u emailu. Jaký program si stáhnout připadně mi pošlete odkaz. Děkuji
Dobrý den,
jsem docela zmatený a píšete málo informací... To znamená,že vám nejde zvuk vůbec? Nebo jen u prohlížeče? Co máte za OS? A prohlížeč?
Zkontroloval jste reproduktory jestli jsou zapojené? Pokud máte Windows, tak na liště v pravo je služba zvuku aktivní? nehlásí to chybu?
doplněno 19.01.15 12:16:Jaký windows? Takže to nejde jenomv prohlížeči nebo jak? CO je to za prohlížeč? Nejde zvuk u konkrétního serveru? Nebo nejde zvuk u žádného serveru?
Tak ještě jednou.. Jaký windows? Takže to nejde jenom v prohlížeči nebo jak? Co je to za prohlížeč? Nejde zvuk u konkrétního serveru? Nebo nejde zvuk u žádného serveru?
doplněno 19.01.15 16:24:na serveru stream-cz jde? a Kde teda nejde? Co to ma za ikonu ten prohlížeš? modrý? oranžový? barevný? PO najetí na ikonu vyskočí název
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.