Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype - občas mě neslyší

Od: mariansvabik odpovědí: 5 změna:

mam pořad problem se zvukem skype a icq tim myslim že ten druhy mě neslyši někdy to jde jindy zas ne nevim jestli by pomohlo koupit novou zvukovku7.1 nebo dokonce mi někdo radil at si koupim sluchatka na usb pry by se tim muj problem vyřešil ani nevim jestli takove sluchatka vubec jsou k mani každa rada bude dobra dik

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

beno*
hodnocení

0x

Problém se špatnou slyšitelností na Skypu (na obou stranách) je problém ve většině malé rychlosti připojení internetu, zjistěte si jakou rychlosí jedete. Na Skypu potřebujete minimálně 200Kb/s a pak to jde.

mariansvabik
hodnocení

rychlost stahovani mam 432,41kb/s myslim že byto mělo stačit aby ten zvuk byl dobrej nebo ne?

cybermagefroll*
hodnocení

0x
Když mi volá můj známý ze skype na mou pevnou linku do práce, tak musí mluvit hodně nahlas, aby byl normálně slyšet:)
Ale zpět přímo k tvému problému. Zkuste si otevřít ovladače hlasitosti (ty i ten co tě neslyší) a podívejte se jestli tam někde nemáte ztlumenou hlasitost. Občas bývá problém způsobený touto triviální záležitostí.

mireczek*
hodnocení

0x
zvuk (hlavně správné nastavení mikrofonu) je možné ve Skypu otestovat pomocí vytočení Skype zkušebního hovoru v kontakt listu, pokud neni v kontaktech, tak jej lze dohledat pod nickem echo123

jabraka*
hodnocení

0x

U Skype provozu je hlasitost poslechu nastavitelná kdekoliv na počítači.Existuje jiný problém,ten má skutečně souvislost s datovým tokem,potřebným pro spojení.Projevuje se jako skreslení signálu,někdy jako"koktání".Přílišné zesílení se projeví jako echa,nebo pískání a zkreslení.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]