Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trojsky kuň

Od: kowik odpovědí: 15 změna:
Dobry den mam takový dataz mám avast a když jsem dal test .. tak nic nenašel ale program na zrychleni počitače mi to našel ale oprava je za pení jak ho najdu kdyz mi to avast nenajde?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vybodni se na jakýkoliv program na zrychlení počítače. Rozhodně ti komp nezrychlí, ale aby jsi si to koupil, tak to prostě něco MUSÍ najít. Klidně to nech být a uvidíš, že to bude fungovat normálně dál. Ona drtivá většina programů na zrychlení a vylepšení počítače končí úplně stejně.

Reinstalem systému.

kowik
hodnocení

Jde to udělat bez disku?

Jak bez disku? To jako bez HDD?

kowik
hodnocení

Reinstalace

Ty jseš ukecanej, to by jeden neřekl.

Reinstal se dá udělat několika způsoby. Klidně i bez instalační placky. Stačí mít udělanou instalačku na flešce, notasy skrytý mívají recovery oddíl na HDD.

Ale co máš ty doma, to opravdu netuším.

kowik
hodnocení

Takže to mam ignovat? Nebo co stím mam dělat? A dokazal by jsi mi poradit i s internetovým prohližečem portal sepeti?

Osobně bych z kompu odstranil veškerý programy na vylepšení a zrychlení počítače. Takže ten zázrak, co chce peníze víceméně za nic s klidným srdcem odinstaluj a zapomeň na něj.

Portal sepeti...osobně jsem se s ním nikdy nesetkal, asi to bude tím, že při instalaci čehokoliv jsem jako ostříž a více než pečlivě čtu všechna okna a všechny možnosti v nich. Člověk se mnohokrát nestačí divit, co všechno by si člověk sám dobrovolně nainstalil do kompu.

Není někde v nainstalovaných programech jako toolbar? Prohlídni to.

kowik
hodnocení

Jak to mam prohlednout?

No, koukni se do Nainstalovaných programů. Najdeš to v Ovládacích panelech.

Pochopil jsem to jenyk správně, že mezi tyhle programy patří i Ashampoo WinOptimizer? Čili NEBRAT?

No, já bych ho nebral. Jedinej program, co stojí mít v kompu je CCleaner.

kowik
hodnocení

Kdyz mi to napsalo adresu trojaku jde to nejak odstranit?

Jestli ti to napsal ten zázračnej program na zrychlení kompu, je otázka, zdali se opravdu jedná o nějaký breberky. Moc bych tomu nedal.

kowik
hodnocení

No nevím ale system se mi spouští +- 7 min...

To je sakra dlouho. Nainstaluj si CCleaner, koukni se v něm, kolik procesů se spouští při startu systému, asi to bude dost velký číslo.

Ono kromě několika málo základních věcí není potřeba takřka nic, co by se mělo spouštět samo automaticky při startu systému. Když tam máš třeba sto různých věcí (a viděl jsem kompy, kde se spouštělo i více věcí), tak pak není divu, že start systému trvá věčnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]