Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer moc prosím mám velikánskou prosbu kluk po mně stále chce stáhnout hru minecraft něco jsem mu stáhla ale on mi říká že to není ono.
Prosím je tu někdo kdo mi poradí kde tuto hru stáhnu?
Děkuji všem Andrea
Ono je více světů a více variant. Také si dejte pozor - po stažení souboru vždy nejdříve projděte antivirem - často jsou napadeny!
Free verze bývají malé či často nef-ční. Dobré verze bývají zase s virem (na uložto.cz ) 3x si ověřte, jestli to opravdu vir nemá, než instalujete, po instalaci zas a znova.. po restartu zas a znova...
Jsem asi paranoidní, ale stálo mne to nový certifikát+problémy+5000,-Kč díky práci svého syna
jejich web -
tam si můžete provést registraci, úhradu 20ti euro a hurá - nejnovější verze on-line
no děkuji moc za radu ale tohle já asi nezvládnu
Myslím že stejně stáhnu zase něco jiného co chtít nebude jako minule prej to nebylo ono jen nějaký kousek
ano dá se to stánout ale budete tzv. warez hráč... doporučuji Minecraft koupit za nějakých 550 Kč na stránce www.minecraft.net ... budete moc na servery jen pro hrače kteři mají Minecraft koupený, můžete si měnit skiny panáčka (vzhled), novinky ohledně Minecraftu a všechny dostupné verze... vyjde nějaká verze a hned si ji můžete stáhnout a hrát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.