Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení pošty v Microsoft Office Outlook 20

Od: fotrik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám dotaz k nastavení pošty v Microsoft Office Outlook 2007: byla mi e-mailem zaslána informace, např. od iBOD. Když chci otevřít uvedené nabídky (např. počet bodů, co za ně nakoupit atd.), jsem informován zprávou, že ... Operace byla zrušena z důvodů omezení platných pro tento PC a že se mám obrátit na správce systému. PC (Windows 7) je můj, privátní a správcem jsem v podstatě já. Co dělat, abych si jako správce vyhověl? :) K tomu ještě uvádím, že mi pošta chodí i na server Seznam, kde se informace otevírají bez problémů. Jistě je i taková rada, že mám tedy číst poštu ze Seznamu. Ale kdysi (ještě asi před týdnem) to šlo i Outlooku tak proč to neobnovit, kdyby to šlo? Mám pocit, že to je od doby, po instalaci AVG. Poradíte? S pozdravem Kynčl

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud máte podezření, že to způsobuje AVG, tak ho zkuste zcela vypnout.

Potom zkusíte otevírat tu poštu - a zjistíte, zda to dělá AVG nebo ne. Zdravím!

doplněno 17.01.15 16:30:

Ano, je to nějaká blokace nebo neplatný certifikát (a o těch je, tuším, v Outlooku zmínka někde v nastavení účtu). Pokud by ten soubor šel uložit z přílohy někam do složky (což by mělo jít), tak to udělat a zkusit ho otevírat mimo Outlook.

fotrik*
hodnocení

Dekuji za odpověď. Zkusil jsem nabidnuté dočasné vypnutí ochrany AVG, situace se nezlepšila. Bojím se že se "někde" zapsal nějaký příkaz, který nemohu upravit, zrušit, protože nevím kam. Je to nějaké blokování, ale když jsem prošel všechny možnosti nastavem outlooku, na nic jsem nepřišel. Snažil jsem se i "obnovení" PC a nic. Ne že by to bylo nějak fatální, ale štve mě to. K

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]