Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mám notebook HP probook 4540s tv samsung eh5300w a domácí kino samsung 5.1. Mám nějaké filmy divx s 6 kanálovym zvukem a ty bych chtěl přehrát právě tímto způsobem, přes tv ani domácí kino to nespustím pomocí flashky, tak sem někde vyštoural že se to dá pustit přes pc s ac3 kodekama pomocí hdmi ale stejně se mi nedaří. Nepodporuje zvuková karta dolby surround? je jediné řešení koupit externí zvukovou kartu? Při zobrazení vlastnotí tv v počítači se mi zobazuje maximální počet kanálů 2. Prosím poraďte. Děkuji
Dobrý den, a zkoušel jste ten film vypálit na nosič a přehrát v tom dom. kině? Třeba nosič DVD-RW se může vymazat a použít pro nové vypalování. Nebo to dom. kino nepřehraje vůbec formát DivX? Zdravím!
doplněno 16.01.15 23:08:No, nevím, ale pokud je to přístroj 5.1, tak by měl přehrávat vše, co obsahuje zdroj zvuku v 5.1, také v 5.1 - možná jste zkoušel film v DivX a se zvukem 2.1. To vypalování není složité a cenově snad lepší, než ext. zvukovka s nejistým výsledkem.
Mne spíše zaráží, že ani kino (i když o něm nic bližšího nevíme), ani relativně nová tv, nepřehraje divx z flashky. Proč? Co to dělá nebo nedělá při spuštění. DivX je jeden ze základních kodeků.
Když to zvládne - včetně 5.1 zvuku - moje 6 let staré kino Panasonic SC-PT 150...
A to Panasonic narozdíl od jiných značek nějakou multiformátovou podporou nikdy moc neoplýval. Dokonce mám v parametrech uvedeno, že přehrává max. tuším 4GB flashdisky a přitom mám připojený 500GB externí HDD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.