Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomozte prosím s virem!

Od: shiny7 odpovědí: 9 změna:

Už několik dní mi nefunguje internet. Když se pokouším opravit spojení, tak se po chvilce zobrazí hláška:

"Systém windows XP nemohl opravit spojení, protože nomhl preovést operaci:

Obnovit IP adresu"

Nevím čím to je...Modem pracuje správně, kabely jsou v pořádku a poskytovatel nemá problémy. Přítel mi řekl, že to může být vir. Antivirem AVG jsem žádné viry nenašel. Nevíte prosím někdo jak se to dá vyřešit?

Děkuji napřed

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wzcom
hodnocení

0x
stahni si nejaky jednorazovy cistic, napr ad-aware..
derek*
Jednorazovy antivir je napr. Avast Cleaner : www.asw.cz/cze/avast_cleaner.html . Ad-Aware je likvidator spywaru ...

hodnocení

0x
Projet antivirem (stahni si třeba trial NOD32)na trojany je dobrej např stinger: vil.nai.com/vil/s/..., pak spybotem, adawarem no a pokud by to nepomohlo tak bych to teprve řešil dál.

zk
hodnocení

0x
Ty rady jsou nanic! Vždyť píše, že se nemůže napojit na internet, tak jak má stáhnou programy?!
Jedině vypálit a nahrát do počítače.
A zkoušel jste zkontrolovat nastavení k internetu?
Mně se jednou samovolně přenastavilo heslo a číslo na poskytovatele.
Stahnout kdekoliv- to je snad jasný milý ZK ne? Říká snad někdo že to musí být u něj na kompu?
al bunda*
Časopis PPK prakticky na každém přiloženém CD přináší tyto a podobné programy. Vychází jednou za dva týdny. Vyzkoušejte.

romek*
hodnocení

0x
Já bych pro Vás měl taky jednu radu.Pokud vyskoušíte všechno co vám ostatní radí a přest to nejde odinstalujte přípojení,restartujte PC a vytvořte připojení znovu.Z vlatní zkušenosti můžu říct že to funguje.:)

zwiki*
hodnocení

0x
Časopis Svět Počítaču řeší tyto problémy a má také CD na kterém jsou potřebné věci na počítač i internet.
nakiro*
Já používám nejlepší antivir - format c: , ten odstraní všechny potíže bez problémů :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]