Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3D tisk v Blendru

Od: nautil odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl bych objekt modelovaný v programu Blender 2.70 tisknout na 3D tiskárně a nevím jek udělat aby měl po vytištění požadovaný rozměr (a dal se tak kombinovat s předměty daných rozměrů). Budu rád za jakoukoli nápovědu ohledně tématu 3D tisku.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

0x

Ty máš k dispozici nějakou 3D tiskárnu? Ne že bych se v tomto pohyboval, ale něco málo o tom tuším. Nefunguje to úplně jednoduše, že bys něco udělal v Blenderu a pak dal Print. Co jsem o tom slyšel, tak na to ještě používají různé programy pro "naplátkování", zjednodušení a nevím co všechno. A k té tiskárně bude pravděpodobně nějaký doporučený software na tyto věci.

nautil
hodnocení

Já 3D tiskárnu nemám alu v ZUŠ Bílovec ji budu mít k dispozici, už jsou obědnané díly a moje absolventská práce se bude týkat 3D designu na tiskárně. Blender umí modely exportovat do nekolika formátů a to i stl., navíc je pro modelaci dost dobrý, model pak "naplátkuju" v jiném programu.

charlies*

V tom případě hledej na internetu něco takového:

vdorchester.hubpages.com/...

Píše se tam i o tom, jak nastavit projekt, abys pak měl ty správné rozměry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]