Nejste přihlášen/a.
dobrý den
mám plnohodnotné DVD z jedním svým filmem. Potřeboval bych z toho filmu vybrat z ruzných části asi 10 minutových malých videí a uložit asi do avi. To pak potřebuji nahrát na youtube a umístit na svuj web ty minutové záběry.
V čem prosím Vás to nejlepe,nejrychleji zvládnu? na kvalitu si nijak nepotrpím, jde mi o to vybrat jen pár vteřin a uložit ten výběr. Nechci kvuli tomu ale instalovat zbytečně složité programy. jestli pomuže mám Win XP
děkuji za rady
současí Win XP by měl být program Windows Movie Maker, jednoduchý video editor, moc funkcí neumí ale stříh zvládne a ovládání je taky celkem jednoduché i naprostý lajk to pochop během 5 minut.
doplněno 16.01.15 21:56:Tak,
v tom přápadě nezbývá, nic jiného než stáhnout program. Napadá mě z hlavy třeba Shotcut, ten mi přišel jako celkem fajn a jednoduchý program.
Dobrý den, zkuste program Avidemux - je v češtině a poměrně jednoduchý. Raději pracujte s kopií toho videa, kdyby se to nepovedlo, aby zůstal originál. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.