Nejste přihlášen/a.
Dobry den.Doporuci me nekdo opravdu nejakou vybornou chladici podlozko pod notas?Dekuji.
Proč chceš chladit něco, co je zkonstruováno tak, aby se uchladilo samo? Pokud se samo neuchladí, tak je asi něco špatně. A přídavné chlazení tu příčinu neodstraní.
doplněno 15.01.15 23:46:Při přehřátí se NB neseká, pouze se nekompromisně vypne. Takže ta chyba bude asi jinde.
Potrebuji to aby se mi notas neprehrival pri hrani her,protoze se mi to zacne sekat
doplněno 15.01.15 23:50:Tak je zajimavy ze u nove hry far cry 4 se m ito 2 hodiny vubecneseka a pak se mi to zacne sekat,protoze je zespodu uplne horky a neztiha grafika kdyz je prehrata
A nepřehřívá se vám procesor vlivem ucpaného chladiče od prachu?Cpu pak throtluje (sníží frekvenci) a tím se snaží schladit a protože sníží frekvenci tak nestíhá...
Chladící podložka je nanic, ne všechno co se prodává má opravdu jiný účel než vytáhnout z lídí peníze
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.