Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chladici podlozky pod notas

Od: rustyxxm* odpovědí: 8 změna:

Dobry den.Doporuci me nekdo opravdu nejakou vybornou chladici podlozko pod notas?Dekuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Proč chceš chladit něco, co je zkonstruováno tak, aby se uchladilo samo? Pokud se samo neuchladí, tak je asi něco špatně. A přídavné chlazení tu příčinu neodstraní.

doplněno 15.01.15 23:46:

Při přehřátí se NB neseká, pouze se nekompromisně vypne. Takže ta chyba bude asi jinde.

rustyxxm*
hodnocení

Potrebuji to aby se mi notas neprehrival pri hrani her,protoze se mi to zacne sekat

doplněno 15.01.15 23:50:

Tak je zajimavy ze u nove hry far cry 4 se m ito 2 hodiny vubecneseka a pak se mi to zacne sekat,protoze je zespodu uplne horky a neztiha grafika kdyz je prehrata

eoe

Notes se vám zcela jistě neseká tím, že je přehřátý. On totiž přehřátý nebude. To byste pak psal trochu jinak.

eoe

Že je notes horký, je normální, když pracuje. Pokud se seká, důvod hledejte jinde.

eoe
hodnocení

0x

K čemu prosím vás tu podložku potřebujete? Vždyť to je nesmysl.

mases*

A nepřehřívá se vám procesor vlivem ucpaného chladiče od prachu?Cpu pak throtluje (sníží frekvenci) a tím se snaží schladit a protože sníží frekvenci tak nestíhá...

rustyxxm*
hodnocení

Co podle vas teda mam delat?Na co je asi chladici podlozka?Any se notas neprehrival

Chladící podložka je nanic, ne všechno co se prodává má opravdu jiný účel než vytáhnout z lídí peníze *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]