Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod k obsluze

Od: andrejka44 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám velkou prosbu je tu někdo kdo mi najde návod k obsluze v ČEŠTINĚ k monitoru LG FLATRON l1752S

jsem už zoufalá jeden jsem našla ale v angličtině a nejde přeložit moc moc prosím děkuji všem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nechcete se raději zaptat na řešení konkrétního problému? Manuál asi bude mít jen vlastník monitoru, pokud ho nevyhodil. Případné přeložení z AJ nebude taková potíž... ale proč potřebujete manuál k monitoru je mi záhadou...

doplněno 15.01.15 13:58:

Nejprve zkuste tlačítko "Auto" - to bývá snad všude - automatické ladění.Pak zkontrolujte kabely - přívod do PC, do monitoru - není to povytáhlé?

Pak jsou možnosti chybného nastavení v PC - změna rozlišení... Nakonec monitor na odchodu - na výměnu...

doplněno 15.01.15 14:19:

to tlačítko "auto" je třetí od shora... zmáčknout, ono se to pořeší samo (pokud dle výše je vše ostatní ok)

andrejka44
hodnocení

Protože ho mám nějaký rozladěný barvy ostrost atd a potřebuji stím něco udělat

ohneta*

a na monitoru nejsou tlačítka, kterými se dají barvy a jas upravit?

andrejka44
hodnocení

ano jsou ale je to tak rozladěné že nevím jak to má být aby bylo všechno o.k.

x®

Stiskněte tlačítko se ‍symbolem set (enter – zalomená šipka) a monitor se nastaví na výchozí hodnoty.

Návod k obsluze

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]