Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám velkou prosbu je tu někdo kdo mi najde návod k obsluze v ČEŠTINĚ k monitoru LG FLATRON l1752S
jsem už zoufalá jeden jsem našla ale v angličtině a nejde přeložit moc moc prosím děkuji všem
Nechcete se raději zaptat na řešení konkrétního problému? Manuál asi bude mít jen vlastník monitoru, pokud ho nevyhodil. Případné přeložení z AJ nebude taková potíž... ale proč potřebujete manuál k monitoru je mi záhadou...
doplněno 15.01.15 13:58:Nejprve zkuste tlačítko "Auto" - to bývá snad všude - automatické ladění.Pak zkontrolujte kabely - přívod do PC, do monitoru - není to povytáhlé?
Pak jsou možnosti chybného nastavení v PC - změna rozlišení... Nakonec monitor na odchodu - na výměnu...
doplněno 15.01.15 14:19:to tlačítko "auto" je třetí od shora... zmáčknout, ono se to pořeší samo (pokud dle výše je vše ostatní ok)
Stiskněte tlačítko se symbolem set (enter – zalomená šipka) a monitor se nastaví na výchozí hodnoty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.