Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC zamrzne po 30 minutách

Od: pop123 odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, asi po půl hodině práce na Pc se jednoduše zasekne a nic s ním nejde dělat, musím ho odpojit ze zásuvky. Mám OS windows xp, 2.1 Ghz procesor a 512MB ram. Mám tam nainstalovaných několik antivirů jako AVG 8 nebo avast. Kamarád mi řekl, že se nějaký nemají v oblibě a tím by mohlo být způsobeno to zamrznutí. Zatím jsem ale žádnej neodinstaloval. Virama to snad není, jednak že při každém zapnutí pc zapínám Avg, které ovšem test nedokončí do půl hodiny. někde jsem četl, že by to bylo i přehříváním částí pc, ale nevím jaká teplota by byla v normě, nebo jakým programem to zjistit. Prosím o vaše typy a nápady, zatím dík.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano ten everest nám řekne i teploty když nám je sem napíšeš, a pokud jde o to vypínání, nevytahovat ze zásuvky, určitě bude stačit držet tlačítko pro zapnutí tak 10-20s a vypne se, uvidíš ;)

Oddekluj pc a koukni zda neni plné prachu-vyfoukat stlačenym vzduchem.

POČKEJ, ty tam máš několik antivirů! A rezidentně puštěné? Odinstalovat! Nechat jeden*cert*

To tlačítko většinou reaguje tak kolem 4 vteřin. Když už to budeš mít rozdělané, podíve se, jestli se ti točí všechny zapojené ventilátory.

Většinou do 10 bez problémů i když je to úplně seklé,ale dávam rezervu, vim jak to je v práci :D

Bude to antivirama...

my*
hodnocení

0x

použij prográmek Everest a pak nám řekni teploty procesoru,grafárny,disků po cca čtvrt hodině práce... :o)

my*
hodnocení

0x

Když už budeš čistit od prachu tak hlavně nepoužívej vysavač...by sis taky mohl odpálit desku :o)

pop123
hodnocení

Tak teď už je pozdě, zavařil jsem procesor *plac* , ale dík za rady.

Jak jsi zavařil procesor? Ty jsi snad po čištění nepřipojil chladič?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]