Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemate nekdo tento notebook?

Od: monika123* odpovědí: 5 změna:

alza.cz/...

alza.cz/...

Rozhoduji se konecne mezi temito dvema notebooky. Ale fyzicky si je nemohu zkusit, nevim jak "sedi"klavesnice, jak stabilni jsou klouby, jestli jsou plastove, ci kovove, nebo jestli telo notebooku je v kovu ... atd. Podle recenzi jsem cetla, ze HP udajne ma naistalovany ne WIN8,1 jak pisi, ale neco snad jako WIN Store, co vklada neustale dalsi a dalsi informace, udajne odinstlovava net. Nevim, mam to jen vycetle.

Pokud nekdo mate zkusenost,nebo na nem zrovna treba pisete :) prosim napiste :)

doplněno 16.01.15 17:22:

Tak mi bylo doporuceno, at koukam hlavne na procesor. Klidne 2jadrovy, ale pro zrychleni mam hledat v popisu i3, i5, idealne i7..ale to uz jsem v cene nekde jinde:)

Co tento?

electroworld.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

2x
Dobrý den,
mám už několikátý ntb od HP a nemůžu říct půl křivého slova, bráchovi jsem vybíral ntb Lenovo a velmi se mi líbil a funguje tak jak má takže bych si sepsal + a - a uvidíte co bude převažovat.
.
Hezký den NutT

hodnocení

2x

Já bych bral ten Asus je sice nejdražší, ale nejvýkonější.

buss
hodnocení

1x

Nemám, ale pište typ do předmětu

hodnocení

0x

taky nemám, šel bych do Lenovo - na HP jsem nikdy neměl štěstí..

monika123*
hodnocení

Dekuji, zas HP ma lepsi klavesnici, podle obrazku a lepsi baterii. Lenovo, je ale Lenovo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]