Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat nový monitor

Od: perikles* odpovědí: 10 změna:

Jaké bych měl znát parametry svého PC při kupování nového monitoru? díky!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Spíš grafický karty,ale je to celkem jedno jestli budeš kupovat LCD tak se dost režimům samo přizpůsobí...

hodnocení

0x

Hlavně vem LCD co má DVI, případně HDMI ze kterého jde DVI udělat, pokud bude mít jen D-SUB (klasické VGA) tak nebrat. Pokud máš novější pc tak máš grafiku s D-SUB i s DVI

acemcintosh*
hodnocení

0x

Také se hodí zkontrolovat, jaká rozlišení podporuje vaše grafická karta. Moje karta má D-Sub i DVI, ale jak jsem chtěl připojit nově koupený monitor s nativním rozlišením 1680 x 1050, tak ouha, najednou jsem zjistil, že tento mód vůbec nepodporuje (sice podporoval i vyšší rozlišení než je toto, ale bohužel v jiném poměru stran - na obou portech; njn, holt je to 5 let stará karta) a abych neměl zkreslený obraz, musel jsem si koupit novější grafickou kartu.

V práci jsem řešil to samé a za pokus stojí nové ovladače grafiky...

my*
hodnocení

0x

důležitá je použitá výrobní technologie monitoru, odezva, podsvícení atd,atd

On se ptá na počítač na ne monitor

my*

tak pak to má zavádějící název :o)

A ty odpovídáš na dotaz podle názvu otázky nebo podle textu vlastního dotazu?

perikles*
hodnocení

0x

díky, díky.

Mám kartu "core duo e8200". Pc používám hlavně ke psaní a občas hraji. Mám 5 let "syncmaster 753dfx" a jde mi spíš o ušetření místa na stole :)

To nejni grafika,ale procesor...ale znamená to že máš prinejhoršim nějakou novou integrovanou grafiku,ale jetli máš dvi to nevíme...ale to poznáš sám (teď máš monitor v tom modrém konektoru a je tam ješ bílý trochu jiný? tak to bude dvi ;) )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]