Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmenšení videa ve videoeditoru

Od: kelly* odpovědí: 18 změna:

Mám problem ve videoeditoru.. Jelikož vždy když natočim nějake video dám ho ke stříhání pak to sestříhám přidam efekty a tak dál uložim ale problem je že to je malý strašně.. Proč?

doplněno 16.01.15 18:43:

Asi bych měl svojí otázku doplnit jak třeba vytvoří natočí video s takovouhle kvalitou?

.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

0x

Zřejmě špatné nastavení projektu nebo nastavení při exportu. Ale protože jsi neuvedl program, těžko radit konkrétně...

hodnocení

0x

Prozradíš nám, jaký editor používáš a nebo to je děsně tajný. Ono se ti totiž pak nedá moc poradit. Jen tak obecně, záleží jak máš nastavený celý projekt a jak máš nastavený renderování. Tam se budeš muset podívat co máš nastavenýho.

kelly*
hodnocení

AVS video editor prosim sem začatečník tak jak bych ho mohl zvětšit prosím?

Tak bohužel ti já přesně neporadím, neb tento program vůbec nepoužívám, já ho ani neznám. Ale jak jsem již řekl, zkontroluj si nastavení projektu.

Když dáš vytvoření novýho projektu, máš tam jistě různý nastavení, řádně to prostuduj a nastav pokud možno podle vlastností vloženýho videa.

kelly*
hodnocení

Co používáš ty?

Někdy Movie maker od woken a na nějakou větší práci Sony Vegas. Sice není zadarmo, není ani v češtině, ale mě maximálně vyhovuje.

kelly*
hodnocení

A kde stáhnu woken?

Myslel jsem Windows Movie Maker, toliko součást Windovsů.

kelly*
hodnocení

Mám takový dotaz ještě k tobě víš když už udělám správne rozšíření obrazu tak je hrozně nekvalitní video.Např.Video ze hry třeba moje jmeno vypadá že je napsane rusky nebo čínsky když to roztáhnu :D Jinak řečeno nejde přečíst jak se roztáhne :) To už asi nespravim co?

V jakým rozlišení máš nastavený projekt a v jakým rozlišení je video, který do toho projektu vkládáš?

kelly*
hodnocení

Video má 1352x620 to co vkládám má 338x155.

Tak jestli ti to video čtyřikrát roztáhne, tak se nediv.

kelly*
hodnocení

No ale prostě jinak řečeno - to se nespraví?

Spraví. Natoč to video ve větším rozlišení. Tohle je tak s bídou na mobil. Jiná smysluplná cesta není.

kelly*
hodnocení

Dvě otázky :D V jakým rozlišení to mám natočit :D A porádíš nějaký jednoduchý program na natačení :D?

Jestli chceš natáčet displej počítače tak ti neporadím, nikdy jsem to nepotřeboval a tudíž s tím nemám sebemenší zkušenosti. A nahrával bych to v rozlišení monitoru.

praivo*

Bezplatný Xfire stačí, jen pozor, videa bez komprese jsou opravdu velká (klidně 1+ GB/min).

kelly*
hodnocení

A když chci natočit jenom část obrazuovky? :) To už pak nejde změnit to se bude zmenčovat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]