Nejste přihlášen/a.
Mám problem ve videoeditoru.. Jelikož vždy když natočim nějake video dám ho ke stříhání pak to sestříhám přidam efekty a tak dál uložim ale problem je že to je malý strašně.. Proč?
doplněno 16.01.15 18:43:Asi bych měl svojí otázku doplnit jak třeba vytvoří natočí video s takovouhle kvalitou?
Prozradíš nám, jaký editor používáš a nebo to je děsně tajný. Ono se ti totiž pak nedá moc poradit. Jen tak obecně, záleží jak máš nastavený celý projekt a jak máš nastavený renderování. Tam se budeš muset podívat co máš nastavenýho.
Tak bohužel ti já přesně neporadím, neb tento program vůbec nepoužívám, já ho ani neznám. Ale jak jsem již řekl, zkontroluj si nastavení projektu.
Když dáš vytvoření novýho projektu, máš tam jistě různý nastavení, řádně to prostuduj a nastav pokud možno podle vlastností vloženýho videa.
Někdy Movie maker od woken a na nějakou větší práci Sony Vegas. Sice není zadarmo, není ani v češtině, ale mě maximálně vyhovuje.
Mám takový dotaz ještě k tobě víš když už udělám správne rozšíření obrazu tak je hrozně nekvalitní video.Např.Video ze hry třeba moje jmeno vypadá že je napsane rusky nebo čínsky když to roztáhnu :D Jinak řečeno nejde přečíst jak se roztáhne To už asi nespravim co?
V jakým rozlišení máš nastavený projekt a v jakým rozlišení je video, který do toho projektu vkládáš?
Dvě otázky :D V jakým rozlišení to mám natočit :D A porádíš nějaký jednoduchý program na natačení :D?
Jestli chceš natáčet displej počítače tak ti neporadím, nikdy jsem to nepotřeboval a tudíž s tím nemám sebemenší zkušenosti. A nahrával bych to v rozlišení monitoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.