Nejste přihlášen/a.
Prosím, poraďte. Jak je možné zjistit, jak je starý nějaký článek na internetu? Když si do vyhledavače zadám třeba "Pěstování kedlubnů"jak v nabídnutém odkazu na stránce "http://www.konev.cz/rostliny/kedluben/"poznám, jak je to starý článek, kdy tam byl třeba vložen, jestli je to opravdu aktuální? Pokud tam nikde není (třeba ani v textu) datum, je možné to poznat? Uvedla jsem hloupý příklad, u kedlubnů nejde o aktuálnost, ale účel by to mělo splnit. Mně jde třeba o konkrétně o aktuální situaci v Libyi. Jestli pochopíte o co mi jde (a já pevně věřím že ano, i když jsem zadala otázku zmateně - vždyť jsem Zmatenka ) a můžete mi pomoci, budu moc ráda.
Jestli to má daný web někde v DB, tak se zeptat provozovatele webu, jestli to nikde uložené nemá, tak to nezjistíte.
Výjimka je pokud web není dynamicky, tak ve firefoxu stačilo kliknout pravým talčítkem někam na prázné místo a kliknout na View page info, ale většina webů je dynamických.
Jinak, dnes už drtivá většina obsahuje datum vložení článku nebo příspěvků.
lze ješzě použít web.archive.org který zaznamenává změny, sleduje stránky namátkově - občas se tam podívá. Takže změny téměř jistě zaznamená se zpožděním (klidně i několik měsíců) a není výjimkou, když mu nějaká změna unikne úplně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.