Dobrý den.Prosím o raduTiskárna: Multifukční inkoustová Canon PIXMA iP 250Doplnil jsem 10 ml černého inkoustu do Cartrigue PG 510 a barevný 3 x 3 ml do CL511. Po asi 10 stránkách černá přestala tisknout a kontrolka B začala blikat.Podržení resetujícího tlačítka 10 a více vteřin (označené červeným trojúhelníkem v červeném kruhu) nepomohlo, Pokud stisknu tlačítko, kterým by se měl resetovat stav inkoustu (červený trojúhelník v červeném kroužku) začne s krátkou prodlevou kromě blikajícího ukazatele černého inkoustu B také levá kontrolka ve stejné řadě (trojúhelník se dvěma svislými čárkami) BLIKNE 11 x a pak zhasne. Kontrolka B nadále bliká a černá netiskne. Předpokládám, že brzo se totéž stane i s barevnou i když v ní bude dostatek inkoustu. Proč se nedá vyřadit měření inkoustu, když podle příručky by se tak stát mělo? Podle mého názoru to je důvod proč černá netiskne. CO ZA ZÁVADU ZNAČÍ 11 X BLIKNUTÍ VÝSTRAŽNÉ KONTROLKY V LEVO OD KONTROLEK BAREV PŘI SOUČASNÉM STISKNUTÉM RESETU?KOLIK SERIOVÝCH ČÍSEL KÁRTRIČÍ SI TENTO TYP TISKÁRNY PAMATUJE? Děkuji
Monitor stavu jsem odstranil zaškrtnutí, ale stav se nijak nezměnil, stále bliká černá B a netiskne černá. Tlačítkem reset jsem podržel na více jak 10 vteřin, stále nic.Zkusil jsem na hodinu odpojit tiskárnu od sítě i datový kabel a restartoval jsem počítač a závada trvá, nic se nezměnilo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.