Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak by jste nazvali zařízení...Taková bezdratová webkamerka, kterou třeba připevníte na nějakou RC hračku a protmítáce si to na PC? Pošlete dyžtak prosím odkaz děkuji , preferoval bych nějakou hodně malou...:D
Všeobecně se to nazývá FPV systém...
Wireless USB DVR receiver Mini Cam Micro Camera 4CH DVR kit motion Detect
Dosah to bude mít mizerný... píšou 100m, spíš bych ale věřil 50m na otevřeném prostoru a uvnitř budovy 10-20m.
Pokud potřebujete větší dosah, tak Vám nezbyde nic jiného než koupit kvalitnější výrobek na frekvenci 5ghz a použít větší anténu.
Děkuji, vypadá to jako to, co přesně hledám, zrovna jsem dělal objednávku z EBAY, kterou jsem včera potvrdil :DDD škoda, že jsem jsi na tu kamerku vzpomněl až dnes. Děkuji moc...PS. NEVÍTE JAKÝ TO MÁ DOSAH?
ok děkuji, víte co, mně je 15 a chci něco zkusit, vytipoval jsem si pár opuštěných budov :D je tam i rozbite sklo, takže si chci koupit nějaký létající RC model + tohle...a kouknout se tam :D
Máte na nějaký levný dron tip? celkem by mě to také zajímalo.
Zatím co jsem našel tak použitelné jsou kolem cca 10 000,- + kamera
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.