Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud někdo máte zkušenost, jakou hru by jste opravdu doporučili na PS4? Nejde o to aby 100 % splňovala grafiku new-gen, ale aby prostě měla obrý multiplayer, je mi vcelku jedno jaký žánr, dost jsem teď hrál Fifu, ale začalo se mi stýstak po COD, ale zjistil jsem, že za ADVANCED WARFARE utrácet nebudu, dík.
Zkus si koupit Grand Theft Auto V hrál jsem to na ps3 a super a když to je ještě na ps4 celkově lepší tak to musí být dělo
Hodně mě také zaujala hra The Last of Us zkus se mrknout na nějaký video
nebo i třeba Far Cry 4
Kamo hele zrovna na to Last Of Us koukám, a vypadá to opravdu libově, takový skromný nepřehnaný multiplayer zatím NO.1, gta V bych chtěl spíš na PC, tam budou asi lepší servery a modifikace, ale to na PC 100% nerozjedu :D
Mrkni se na nějaký video na to The Last of Us, zrovna jsem se dodíval na jeden díl který vydal celkem známý youtuber Jirka Král
dík no, mně jde spíš o to, že mám radši multiplayer, raději hraju s někym než sám, vsadím se, že příběh ani nezapnu víš co, třeba jak jsem hrával Call Of Duty, tak Kampan dohrato 1 % a to jenom protoze jsem to hrál chvili s kámošem, jinak prostě multiplayer potřebuji dobrej
Jelikož mám pořádnej pc až teď od Vánoc tak jsem si koupil Battlefield 3 kterou mám i na Xboxu 360 a strašně mě to baví, jsem milovník hry Mafia 1 na starým počitaču jsem to dohrál tak 3x a dvojku mi to nerozfachalo, tak jsem dostal na Vánoce i Mafia 2 se všemi DLC která je taky super a mám ji taky na Xboxu
dále mám koupenou hru Minecraft kterou mám na odreagování od stříleček
a včera jsem si půjčil od kamaráda hru Need for Speed Most Wanted 2 kterou jsem mu koupil na narozky a už to moc nehraje tak mi půjčil Origin
strašně mě to baví... a asi poslední hra je World of Tanks kterou taky žeru
a ještě nějakej ten Unturned a Team Fortress 2 na Steamu... Někdy příště mám v plánu koupit Rust, SimCity, novej The Walking dead, Watch Dogs až teda dokoupím ramku
, asi tu GTA V, Need for Speedko Rivals až teda budu mít další 4 gb ram atd...
když jsem měl ještě ten starej pc tak jsem sledoval hromadu YouTuberů takže jsem viděl strašně moc her který bych si rád zahrál jenže vím o čem jsou ...
na ultra na 60 FPS vůbec to neklesne možná někdy jen na 59 ale hned blik a je tam 60
jednou jsm tam něco nastavil a jelo to na 120 na vysoký myslím ale teď to jede na 60 a vše zapnutý a vše na ultra
to stejný WoTko na maximum kolem 40 až 80 FPS... to nfs mám na max ale kromě toho vyhlazování těch hran nebo co to je :D to pak není úplně plynulý ale jede to taky v poho
Jojo dostal jsem slušnou bednu... kdyby si viděl co jsem měl předtím -,- 1 gb ramky, grafiku nevím ale byla to nějaká stará ***** od nvidie, procesor od amdčka teď nevím kolik ghz ale kolem 2
no co prostě počítač na vyhození ale sestře to stačí
vrčí to jak 3 startující letadla
teď už mám i3-4160 3,6 GHz, 4gb ram (půjde možná na 8 gb
), R9 280 gaming 3g takže už si válím vše na ultra
... vážně věř mi kup si GTA V
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.