Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou hru na PS4?

Od: dustycz* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, pokud někdo máte zkušenost, jakou hru by jste opravdu doporučili na PS4? Nejde o to aby 100 % splňovala grafiku new-gen, ale aby prostě měla obrý multiplayer, je mi vcelku jedno jaký žánr, dost jsem teď hrál Fifu, ale začalo se mi stýstak po COD, ale zjistil jsem, že za ADVANCED WARFARE utrácet nebudu, dík.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raplik*
hodnocení

0x

Zkus si koupit Grand Theft Auto V :) hrál jsem to na ps3 a super a když to je ještě na ps4 celkově lepší tak to musí být dělo :-D Hodně mě také zaujala hra The Last of Us zkus se mrknout na nějaký video :) nebo i třeba Far Cry 4

dustycz*
hodnocení

Kamo hele zrovna na to Last Of Us koukám, a vypadá to opravdu libově, takový skromný nepřehnaný multiplayer zatím NO.1, gta V bych chtěl spíš na PC, tam budou asi lepší servery a modifikace, ale to na PC 100% nerozjedu :D

raplik*

Mrkni se na nějaký video na to The Last of Us, zrovna jsem se dodíval na jeden díl který vydal celkem známý youtuber Jirka Král

v jeho podání je to pecka! :) když nemáš pc který ti rozjede GTA V tak si ho kup na PS4, za ty prachy to stojí a věř mi že těch peněz nebudeš litovat :-D a přece není nadto si lehnout do postele a hrát GTA V :-D kdyby to The Last of Us bylo na pcčko tak to mám dávno dohraný :-D

dustycz*
hodnocení

dík no, mně jde spíš o to, že mám radši multiplayer, raději hraju s někym než sám, vsadím se, že příběh ani nezapnu víš co, třeba jak jsem hrával Call Of Duty, tak Kampan dohrato 1 % a to jenom protoze jsem to hrál chvili s kámošem, jinak prostě multiplayer potřebuji dobrej :)

raplik*

Tak na multiplayer ti teda doporučuji tu GTA V :-D a singleplayer taky není špatnej...

dustycz*
hodnocení

Tak dík, ještě projedu jiný fóra, co všechno hraješ na PC, nebo všeobecně?:D

raplik*

Jelikož mám pořádnej pc až teď od Vánoc tak jsem si koupil Battlefield 3 kterou mám i na Xboxu 360 a strašně mě to baví, jsem milovník hry Mafia 1 na starým počitaču jsem to dohrál tak 3x :-D a dvojku mi to nerozfachalo, tak jsem dostal na Vánoce i Mafia 2 se všemi DLC která je taky super a mám ji taky na Xboxu :-D dále mám koupenou hru Minecraft kterou mám na odreagování od stříleček :-D a včera jsem si půjčil od kamaráda hru Need for Speed Most Wanted 2 kterou jsem mu koupil na narozky a už to moc nehraje tak mi půjčil Origin :-D strašně mě to baví... a asi poslední hra je World of Tanks kterou taky žeru :-D a ještě nějakej ten Unturned a Team Fortress 2 na Steamu... Někdy příště mám v plánu koupit Rust, SimCity, novej The Walking dead, Watch Dogs až teda dokoupím ramku :-D, asi tu GTA V, Need for Speedko Rivals až teda budu mít další 4 gb ram atd... :-D když jsem měl ještě ten starej pc tak jsem sledoval hromadu YouTuberů takže jsem viděl strašně moc her který bych si rád zahrál jenže vím o čem jsou ... :-D

dustycz*
hodnocení

Battlefield 3 rozjedeš na ULTRA?:D

raplik*

na ultra na 60 FPS :-D vůbec to neklesne možná někdy jen na 59 ale hned blik a je tam 60 :-D jednou jsm tam něco nastavil a jelo to na 120 na vysoký myslím ale teď to jede na 60 a vše zapnutý a vše na ultra :-D to stejný WoTko na maximum kolem 40 až 80 FPS... to nfs mám na max ale kromě toho vyhlazování těch hran nebo co to je :D to pak není úplně plynulý ale jede to taky v poho :-D

dustycz*
hodnocení

jsi dostal dobrej komp asi :D možná si koupim Elder Scrolls nakonec :D

raplik*

Jojo dostal jsem slušnou bednu... kdyby si viděl co jsem měl předtím -,- :-D 1 gb ramky, grafiku nevím ale byla to nějaká stará ***** od nvidie, procesor od amdčka teď nevím kolik ghz ale kolem 2 :-D no co prostě počítač na vyhození ale sestře to stačí :-D vrčí to jak 3 startující letadla :-D teď už mám i3-4160 3,6 GHz, 4gb ram (půjde možná na 8 gb :-D), R9 280 gaming 3g takže už si válím vše na ultra :) ... vážně věř mi kup si GTA V :)

dustycz*
hodnocení

tak díky no, říkám ještě zkusím jiný fóra a rozhodnu se, to gta by bylo určitě super na PC, už jenom kvůli modifikacím, že i servery by jich mohly mít víc, určitě chápeš co myslím ;)

stazule
hodnocení

0x
U mě palec hore u her: Far Cry 4, Sunset Overdrive, The Last Of Us (pecka moc), Destiny..
Jinak se těším na Mortal Kombat X, The Order a nového Zaklinače :)
GTA V jsem nehrála na nextgen. Čekám na PC verzi :)
dustycz*
hodnocení

Hm...stojí za to hrát celou sérii Zaklínače? Já hrál Gothic, není to kapku podobný?:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]