Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejnovější verze Opery

Od: susan odpovědí: 9 změna:

Zdravím. Právě jsem si stáhla nejnovější verzi Opery, není s ním žádný problém, až na jednu věc. Sleduju seriály online, ale videa mi nefungujou. A není to problém s videem, před chvílí mě to šlo na starší verzi. :D Máte taky někdo tuhle novější verzi?Vyžaduje to jiný player? Nevíte jaký? Díky za odpověd.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Adobe Flash Player

doplněno 10.01.15 22:40:

nefunguje ani aktualizován?

doplněno 10.01.15 22:48:

kterou verzi máte?

doplněno 11.01.15 00:30:

zkuste restartovat PC, i s tím jsem se setkal...

susan
hodnocení

Nefunguje :(

doplněno 11.01.15 00:18:

16. 0. 0. 235

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ten AFP nestačí stáhnout, ale musí se nainstalovat. A před jeho instalací by se měl vypnout firewall a antivir - jinak se zřejmě instalace nedokončí. Zdravím!

P.S. Také si projděte nastavení Opery a udělejte její "vyladění" podle starší verze.

doplněno 10.01.15 23:55:

Vše jste prováděla v Opeře a na konci se otevřel Explorer? Nastavte si Operu jako výchozí prohlížeč a zkuste to znovu.

doplněno 10.01.15 23:59:

Zkuste Operu vypnout a znovu spustit. Také v jejím nastavení povolit JavaScript a cookies.

doplněno 11.01.15 00:22:

Obávám se, že už ne. Kromě klasiky - vymazat mezipaměť a cookies, povolit cookies a JavaScript, restartovat prohlížeč, aktualizovat AFP, vyzkoušet různé stránky, kde jsou videa (a ne pouze YouTube) a zkusit vše s vypnutým antivirem a firewallem. Když nic nezabere, tak odinstalovat Operu a nainstalovat si Firefox (a tam zase vše zopakovat - i instalaci AFP).

Bohužel, více nedám. Hodně štěstí.

susan
hodnocení

No tak už vím, čím to je. AFP jsem ssamozřejmě nainstalovala, jde v pohodě. Po dokončení se mi ale otevřel Exploreru. Pak mě napadlo, jestli ho v Opeře nemám zakázaný, ale v zásuvných modulech tak ani vůbec není! A to jsem to stáhla, nainstalovala...ale prostě tam není. :/

susan
hodnocení

No dobrý. Už tam je, ale stejně nefuguje.. tak já nevím

doplněno 11.01.15 00:15:

Vymazala jsem Cache, ale pořád nic. Nějaké nápady?

Nemáš čirou náhodou stažený a nainstalovaná AFP pro Internet Explorer? Ten je jinej než pro ostatní prohlížeče.

susan
hodnocení

Mě to na Opeře ale šlo, ale jak jsem si aktualizovala tu novou verzi, tak to nefuguje. Youtube videa jdou, ale na stránkách s online filmy a seriály to nefuguje. Takže přehrávače typu Exashare apod. Musí to být tou novou Operou, ale nevím proč.Schválně jsem to zkusila i na druhém počítači a tam to taky nefunguje. Proto se ptám, jestli to nevyžaduje něco spešl. :D

naihonn*

No jo, to může být i tím, že někde některé stránky přešly z flash videa na html5 videa a co si budeme povídat, ne všechny prohlížeče je podporují jak by měly. Pokud například normálně youtube, který volí podle podpory tu či onu verzi, funguje, tak to flashem asi opravdu nebude. Druhá možnost ještě je, jestli ta nová verze Opery sama o sobě nějak neblokuje reklamy, to taky nemají některé tyhle online přehrávače rády.

hodnocení

0x
která verze Opery to je? mám 26.0.1656.60 a vše funguje, předtím 12.17 taky funkční, vše Win 7, 64

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]