Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poslední půl rok má moc pomalý NTB HP s win 7.
Zdá se mi, že je to od doby, kdy jsem dělal defragmentaci.
Nyní mi vše najíždí velmi pomalu, než můžu pracovat po zapnutí cca 5minut.
Neporadil by mi někdo co zkusit?
Děkuji
Dobrý den, jaký máte antivir? Toto by mohlo být skenováním obsahu NTB, které dělá antivir po startu OS. Hlavně by měl být aktivní pouze jeden a ne více antivirů současně.
Defragmentace HDD by měla naopak trochu zrychlit přístup k datům. Zdravím!
doplněno 13.01.15 20:41:renko - a běží ten Avast stále? Zkuste ho zcela vypnout, jestli to bude lepší. Antivir nemusí běžet stále, ale můžete ho spouštět v rámci údržby jenom občas.
doplněno 13.01.15 20:52:renko - windows.microsoft.com/...
doplněno 13.01.15 21:18:renko - to se takto nedá určit, ale v podstatě těch procesů má být hodně. Bylo by dobré, kdyby se na to mohl podívat nějaký Váš kamarád, který tomu trochu rozumí. Nemůžete jen tak vypnout něco, když nevíte co. Ostatně, ten problém může být i jinde, ale to takto nevyřešíme.
Další možný důvod takového zpomalení je hodně programů a služeb spouštěných po startu Windows.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.