Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtel bych se naucit s pocitacema myslim jako rozumet pocitacum nejsou na internetu nejake testy nebo tak vite co mam na mysli proste jen takove zakladni veci ale ne zase tak zakladni myslim neco pokrocileho ale chtel bych se ucit doma treba pres internet jak uz jsem ze zminil ty testy nebo tak
Počítače je moc široký pojem. Někdo se specializuje na tvorbu webu, někdo zná dokonale hardware, někdo sítě, někdo software, někdo nemá úzkou specializaci,ale zase nezná nic úplně dopodrobna (pro některé profese bych řekl dobré). Nevim co tě zajímá? Zajdi do knihkupectví, kup si knihu o oblasti co tě zajímá, čti diskuzní fóra, ať už úzce zaměřená k dané věci nebo všeobecná kde se dozvíš všechno možné. Nevim co bych ti teď jiného ještě odpověděl
Nic neumim- učim se stále
Základy jsem se naučil od taťky, pak hodně zkoušení tytu tady na to nikdy nesahej (šup a byl jsem tam...to byly pak perné minuty dávat do kupy to nastavení,ale vždy se povedlo), pak už i knížky, později internet, pořád platí že co si neosaháš to moc neumíš...no a další věci se dají naučit i v práci co dělám, ať už co si vyřešim sám a nebo co se setkávám s lidma co jsou velmi úzce specializováni a ty občas taky řeknou něco zajímavého
Spidere a ty co?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.