Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit-automatické zálohování google+?

Od: misa503® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Mám u Google účet - email. A stále mi to nabízí automatické zálohování Google +.

Jak se mohu trvale zbavit tohoto vyskakovacího okna? Děkuji

Jak se zbavit-automatické zálohování google+?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stan33
hodnocení

2x
V nastavení vašeho Google účtu nebo g+ na webu nejde vypnout?
Jinak si pamatuju takové definitivní řešení pro Picasu zálohování je pokud se dobře pamatuju samostatný program-takže odinstalovat a je to.
Pokud je ten email pro Android telefon tak máte i to g+(jde zrušit) a je možné že obsah pc nebo telefonu už je zálohovaný na g+.
support.google.com/...
hodnocení

Dobrý den. Tohle nepotřebuji, to již mám vypnuto - zálohování, ale já potřebuji konkrétní postup jak se zbavit té stále nabízené nabídky - i když mám zálohování vypnuto. Mám stolní Win 8.1, Firefox. Děkuji.

doplněno 11.01.15 04:41:

Už jsem to zjistil, byl to opravdu samostatný program, tak jsem jej odinstaloval. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]