Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s modrou obrazovkou smrti?

Od: andrejj odpovědí: 6 změna:

Dobrý den , je mi 15 a od 9 mám počítač Asus windows 7 a zobrazuje se mi tam takzv. modrá obrazovka smrti . Nikdy se mi tohle nestalo , Co mám dělat? . Nechci dávat počítač do opravny :(

PS: foto je staženo z google images , ale vypadá stejně

Co s modrou obrazovkou smrti?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chizuru*
hodnocení

4x

Ahoj, doopravdy vypadá úplně stejně?
Je na tom obrázku stejný STOP kod a způsobil to stejný proces? :)
Každá BSOD se řeší jinak, bylo by lepší napsat jaký je tam kod, případně i jaký proces to způsobil, pokud to tam bude. Obrázek stažený Google je skoro na nic. :)

andrejkamisa
hodnocení

Něco se softwarem

hm*

"Něco se softwarem"? Bože, to není žádný popis chyby! (Ty lidi snad nikdy nepochopí, že programy vypisují čísla chyb a případné popisy proto, aby se dalo co nejpřesněji odhadnout, kde je problém.) Chybové hlášení musíš opsat naprosto přesně, jinak to nemá cenu psát vůbec.

ria*
hodnocení

0x

Jako první bych si všechna data zálohovala a přeinstalovala systém... Když to nepomůže, budete muset vypátrat, kde v hardvware-u je problém..

isteron
hodnocení

0x

Obrátiť sa predsa len na pc servis.

hodnocení

0x

Skús vypnúť notebook alebo počítač vypínačom alebo vyber baterku ak to nepôjde.Potom zapni PC no musíš ho spustiť v núdzovom režime to znamená stlačiť klávesu F,no číslo neviem,na obrázku je F8 skôr než začne štartovať normálny Windows.Ďalej už podľa postupu v núdzovom režime.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]