Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s mailem

Od: email odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám na vás takovou otázku. Stala se mi taková věc. Jak jsem se přihlašoval na mail, tak jsem omylem kliknul na ikonu přihlásit se trvale na tomto počítači. Teď nevím jak to vzít zpět. Jak otevřu seznam.cz hned je tam moje přihlašovací jméno a taky heslo, takže ten, kdo si seznam otevře na tomto počítači, tak se může snadno podívat na můj mail. Poradíte mi prosím někdo co s tím. Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nepoužívám Seznam, takže ti neporadím úplně přesně, ale někde tam bude něco jako Odhlásit se. To hledej.

hm*
hodnocení

0x

V nápovědě Seznamu u přihlašování píšou:

"Při trvalém přihlášení zůstáváte přihlášení i po zavření všech oken prohlížeče a jediný způsob, jak se odhlásit, je použít odkaz "Odhlášení" na konkrétní službě."

Takže zkusit tam najít to Odhlášení.

doplněno 08.01.15 19:24:

Nevím, na co přesně jsi kliknul. Je možné, že jsi uložil heslo do prohlížeče (potvrdil jsi jeho dotaz). Pak bys měl mít někde z menu přístupného "Správce dat" nebo hesel apod., tam by se měla dát zobrazit všechna uložená jména a hesla pro konkrétní stránky (která pak prohlížeč automaticky doplňuje do přihlašovacích okének). Nežádoucí jméno+heslo pro Seznam smaž.

doplněno 08.01.15 19:47:

Pro email: Menu má každý porhlížeč trochu jiné. Moje Mozilla (ne Firefox) to má "Tools - Password Manager - Manage Stored Passwords", nebo "Tools - Data Manager". Kdybys napsal, jaký prohlížeč máš, třeba by někdo poradil konkrétně.

email
hodnocení

Potvrdil jsem jeho dotaz, to se mi stalo, pokusím se to vyřešit. Díky

email
hodnocení

Kde najdu prosím toho Správce dat? Vůbec si s tím nevím rady.

email
hodnocení

Super, napadlo mě změnit si heslo a jde to. Teď už se na můj mail snad nikdo nedostane.

email
hodnocení

Já mám Google Chrome.

v gúglu když otevřeš email tak se ti objeví ve vyledávači(vpravo nahoře)takové kladívko-správce hesel

Problémy s mailem

tomas11*
hodnocení

0x

Používáte ccleaner? Tam si zaškrtnete historii automatického vyplňování , a uložená hesla.Ovšem hesla třeba pro jiné stránky si musíte pamatovat , .jinak se nás budete ptát jak se dostat tam a tamA ten ccleaner pokud nepoužíváte tak doporučuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]