Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 - word

Od: galapetr® odpovědí: 4 změna:

Přeinstaloval jsem windows 7 a schází mi Office -word, excel...

Předtím jsem to ve windows měl...

Je to součást windows 7 a jde to někde najít?

Jinak mám několik let koupený originál Office 2007 ale po vložení CD a spuštění to píše soubor poškozen...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

není to součást OS, je to samostatný SW; pokud máte licenci, Office jde stáhnout se stránek výrobce a při instalaci zadat váš platný kod...nebo půjčit stejnou instalačku; kterou Office máte, co je na CD? na štítku?

doplněno 08.01.15 14:18:

a předtím jste měl Win XP nebo taky sedmičky?

doplněno 08.01.15 14:20:

kolika bitové sedmičky máte? 32 nebo 64? popište blíže Win 7 i Office

hodnocení

Office sice stáhnout jdou ale nenašel jsem nikde ke stažení Office 2007 pro studenty a domácnost k čemuž mám platný kod...

předtím jsem měl taky sedmičky 64

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, další možnost je nainstalovat si software viz odkaz a dostanete ve své podstatě to samé, legálně a zdarma k užívání. Zdravím!

slunecnice.cz/...

tomas11*
hodnocení

0x

Mrkni na v.poš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]