Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace IE7 .XP(KB938127)

Od: cigaro* odpovědí: 7 změna:

Microsoft update mi stále nabízí přes automatické aktualizace tuto aktualizaciXP(KB938127).měla by se týkat IE7.já mám IE7na PC.postažení aktualizace mi naskočí hláška0x8007F0F1 což prý znamená že tato aktualizace je nekompaktibilní s mým os.Mám xp home plus SP3.nejde to stáhnout ani ručně pod účtem správce .Používám mozilu ale ikonka pro aktualizace v pravém rohu mně otravuje .co s tím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkus to stáhnout v exploreru,mám taky FF3,a s stránkama microsoftu se to nemá moc rádo.

my*
hodnocení

1x

stáhni si www.stahuj.centru/... zakaž aktualizace

vojtahavel*

Aktualizace rozhodně nezakazuj, protože bys otevřel bránu hackerům, pokud na bezpečnostní chybu ještě nepřišli. Nehledě na to, že IE je děravý dost sám o sobě, takže aktualizace IE bych instaloval.

cigaro*
hodnocení

aktualizace zakázat nemíním.Ale nevím proč mi posílají aktualizaci .která se nedá nainstalovat.A upozorňujou mně na ni už tři dni.Ale ani nevím jak to řešit.

A proč ve windows update nezaškrtneš tuto aktualizaci již nezobrazovat?

Jo a stahoval jsi verzi 2? microsoft.com/...

cigaro*
hodnocení

problém jsem vyřešil přeinstalovánímSP3.První instalaci jsem měl stáhnutou ze Slunečnice.Přeinstalaci jsem stáhnul přímo z Microsoft update.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]