Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace programu-chyba

Od: 1346 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Chtěla bych se Vás na něco zeptat: Chci si nainstalovat jeden program do PC, ale vždy, když spustím instalační soubor, tak se pár vteřin konfiguruje a pak mi to napíše nějakou chybu 1713 instalačního souboru daného programu či co. Vůbec nevím, co s tím! Nemáte s tím někdo zkušenost? Jsem už opravdu bezradná :(

Ps: Program jsem zkoušela i přes instalačku z jiného zdroje, a pořád ten samý problém

Díky za rady a tipy, moc by mi to pomohlo! Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Dobrý den,

z toho se težko něco zjistí, málo informací, co je to za program? Co máte za OS?

zepe*
hodnocení

0x

ms office?

doplněno 07.01.15 15:50:

pokad jo tak necekat nez se spusti instalace sama z cd popřípadě ji zavřít ale otevřit cd a tam najit instalci setup.exe

1346
hodnocení

Mám OS Windows 8. Instaluji OpenOffice. Při chybové hlášce se nic jiného nepíše než chyba a to číslo

zepe*

a co libreoffice? je to vylepsena verze open a také zdarma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]