Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zprovoznit internet ve windows 8.1?

Od: veral* odpovědí: 8 změna:

Nedokázal by někdo poradit, jak na internet ve win 8.1? Přepojila jsem pouze ethernet.kabel a nic jiného jsem neděla a nefunguje to :( Volala jsem svému poskytovateli sítě jestli neporadí a oni prý dokážou poradit jen s win 7, kde prý stačí pouze přepojit kabel, tak jak jsem to udělala já a mělo by to jít, takže prý mám hledat problém v nastavení windows, což teda vůbec netuším co hledat a co udělat, aby to šlo...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

veral*
hodnocení

A ještě jestli by někdo nedokázal poradit, jak nastavit češtinu, při 1.zapnutí pc jsem všude dávala češtinu, ale windows je v angličtině, takže moc ani nerozumím tomu, když něco hledám, myslím si teda, že to půjde asi stáhnout nějakou aktualizací z webu? Jinak dole v pravo mám psané czech a klávesnice taky czech.

hodnocení

0x

V ovládacích panelech jazyky a místní nastavení a taky připojení k síti.

veral*
hodnocení

Děkuji za odpověď! Čeština mi už jde, ale ten internet ne, asi bude chyba v pc, tak budeme muset poslat na reklamaci, pokud to teda je tak, že se tam nikde nic nenastavuje...

V biosu máte správně nastavenou síťovou kartu?

veral*
hodnocení

tak to netuším, na pc jsem laik :(

veral*
hodnocení

Tak internet mi stále nejde, ale chyba bude nejspíš úplně v něčem jiném, protože pc byl odzkoušen u sestry a tam net funguje bez problému, takže mě napadá, že musí být problém v routeru který mám kvůli telefonu přes internet (což sestra nemá), ale do nastavení se asi stejně nedostanu já, ale pouze poskytovatel tel.služeb, ne? Jestli to tak je, tak teda nechápu, že je to nenapadlo hned...

Musíte mít přístup k nastavení routeru. Základní nastavení by mělo být:

Uživatel (User): admin

Heslo (Password): admin

veral*

díky, už to konečně funguje!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]