Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat product key

Od: vesnicanradek* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, koupil jsem starší notebook ACER za dobrou cenu. Na úkor ceny ale nemám žádné dokumenty od PC ani od windows 8.1 Mám jen note s originál krabicí z USA. Jsou na ní kódy od ACER jako je P/N, S/N, SNID, údaje o komponentech, ale ani zmínka o Microsoft. Lze od nich nějak získat windows product key abych mohl OS přeinstalovat?

Předem děkuji za odpovědi Radek

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Windows 8.1 obsahuje funkci "obnovení do továrního nastavení"- přeinstalace netřeba. Postup pro příklad:

lenovoblog.cz/...

a tady je postup na změnu/doinstalování jazyka. Předpokládám, že ten Váš OS bude v angličtině:

windows.microsoft.com/...

Jinak licenční štítek už ve Windows 8.x nehledejte. Vysvětlení je tady:

lenovoblog.cz/...

vesnicanradek*
hodnocení

Takhle sofistikovanou odpověď jsem ani nečekal. Moc jste mi pomohl, jdu to hned udělat. Děkuji

doplněno 06.01.15 20:43:

Ještě doplnující otázka. Mohu si při opětovné instalaci win nějak vybrat jaké aplikace chci a jaké nechci? Na můj vkus je to přeplácané a nepřehledné s tolika odkazy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]