Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klíč zabezpečení

Od: galapetr® odpovědí: 35 změna:

Jak získám "klíč k zabezpečení sítě" pro aktivaci bezdrátového připojení?

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

2x

od správce sítě (majitele)

hodnocení

Správce sítě majitele - pokud mám internet od O2 tak mi ho má říct on?

Přeinstaloval jsem windows a teď to chce po mě klíč zabezpečení - kde ho najdu?

Jak jsem již psal. Heslo najdeš v routeru, ale musíš se napoprvé připojit kabelem. Kde přesně to v routeru najdeš ti nedokážeme přesněji říci, neb nevíme přesně jaký typ máš.

hodnocení

Pomohli by jste mi s tím někdo přes team viewer?

hodnocení

0x

Některý routery mají heslo daný už z výroby a zviditelní se při aktivaci WiFi. Dá se samozřejmě změnit na nějaký tvý, který si budeš snáze pamatovat. U routerů, který nemají heslo z výroby si dáš heslo svý, jaký chceš.

hodnocení

0x

Mám internet a modem od o2,a klíč mám zespoda na modemu.

hodnocení

Typ noťasu - G570

Na modemu mám serial number - pin - MAC Addres...

Je to něco z toho?

Jsem připojený kabelem teď

Typ noťasu není vůbec důležitý. Najdi si na této stránce o2.cz/... svůj typ routeru a tam u něj i najdeš přesný postup jak nastavit WiFi.

A dole na routeru od O2 bývá nalepený štítek a na něm je kromě jiného napsaný název sítě, SSID, to bude dost jistě internet a vedle WPA klíč a to tě zajímá, to je heslo.

Ale stejně ti doporučím vlézt do nastavení a nastavit typ šifrování na WPA2-AES, heslo klidně použij původní, bývyjí dost silná.

hodnocení

Mám modem TP-LINK TD-W8951NB a ten na tom odkazu není...

Zespodu jsou pouze nápisy s číslem jak jsem napsal výše a nic z toho ten klíč není...

To je už na palici! Prošel jsem už x návodů a ne a ne na to přijít chjo

Tady máš rychlý slovenský návod. Zajímá tě jen krok číslo 3.

06.01.15 21:20
hodnocení

Kde? :D

Tak pozor. Omlouvám se, jsouc již postarší pán, občas něco zapomenu, třeba ted přidat odkaz.

Tak ještě jednou a lépe.

orange.sk/...

hodnocení

Chce to po mě jméno uživatele - počítač jsem pojmenoval lenovo-PC - po zadání skočí zpět prázdné okénko jméno uživatele...jaké jméno tedy požadují?

Přihlašuješ se do administrace routeru, chápu to správně? Jaké jméno a heslo je uvedeno v návodu? Router nemá se jménem kompu nic společnýho. Jinak do administrace routeru je jméno i heslo stejný:admin

Pokud jsi si ho někdy nezměnil.

hodnocení

Já najel na ten poslaný odkaz a tam to chce po mě jméno uživatele a heslo - napsané tam je admin...

Když tam napíšu admin naskočí ta tabulka zpět prázdná - abych to napsal znovu...

Nevím jestli mi ho někdo při instalaci změnil. Je to blázinec...

Do adresního řádku tvýho prohlížeče napíšeš 192.168.1.1 odentruješ, vyjede ti tohle okno a když do políček napíšeš admin tak ti to skočí zpátky nevyplněný?

Klíč zabezpečení
hodnocení

Tak už jsem tam - v návodu píšou at vyberu -Quick Start - Time Zone - vyberte
- (GMT+01:00) Bratislava, Berlin, Stockholm, rome, Bern, Brussels, Vienna

to tam ale vůbec v té nabídce není...

A co tam je v téhle nabídce?

hodnocení

Dublin, Endinburg, Lisbon, London

Berlin atd tam je pod tím ale bez té Bratislavy..

Aha,když klikneš na ten malý trojúhelník na konci toho okna kde to je napsaný, nevyběhne na tebe větší seznam?

hodnocení

vyběhne ale ale jak jsem psal Berlín atd tam je ale bez té Bratislavy

A to vadí? V Berlíně, v Praze, či v Prešpurku (neboli Bratislavě) je stejný čas.

hodnocení

teď tam mám tabulku - podle návodu je v ní napsáno :

Quick Start - PPPoE/PPPoA
User name: meno@orangenet.sk O2
Password: ***** ..
VPI: 1 (0~255) 8 (0-255)
VCI: 32 (1~65535) 48 (1-65535)

a já tam tabulku: Username O2

Password ..

VPI: 8 (0-255)

VCI 48 (1-65535)

doplněno 07.01.15 20:02:

Mám dát next nebo opsat co je v návodu?

doplněno 07.01.15 20:03:

sakra už podruhý jsem psal co je ve vyplněné tabulce a tady se to neukazuje

Tak tohle je návod pro Slovensko, do nastavení ničeho moc nehrab a dostan se na nastavení WiFi. To tě zajímá.

hodnocení

No mi se ukazuje už vyplněná tabulka tak mám dát next?

doplněno 07.01.15 20:09:

Huráááá už se mi ukázalo to heslo ale ted zase mám problém - u ikonky na liště bezdr.připojení mám červený křížek

předtím to bylo zelené...

07.01.15 20:08

jo

hodnocení

U té ikonky na liště je že - nastavení sítě uložené v tomto počítači neodpovídá požadavkům této sítě

Tak pokud si nějak rozšteluješ nastavení WiFi na routeru, tak se samozřejmě komp vzteká. Takže změny který uděláš v nastavení na routeru pak ještě musíš udělat i v kompu. Třeba změnit heslo.

hodnocení

Nekoukneš mi na to přes team viewer? Prosííím

07.01.15 20:27

Sz

hodnocení

Co? Asi soukromá zpráva - kde ji najdu?

Nahoře ti asi bliká podtržení Vnitřní pošty...

hodnocení

Kdysi mi pravděpodobně ten klíč napsal kámoš který mi instaloval windows - není k dostižení...

Je možné to nějak zrušit a dát jiný?

Zkoušel jsem přidat jinou síť ale pořád mám dole na liště jen tu původní a ta chce pořád ten klíč vrrrr

hodnocení

Halooooo pomoooooc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]