Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konverze mkv do avi

Od: wydra® odpovědí: 8 změna:

Poradte mi prosím nějakou free aplikaci na převod tohoto formátu. Cokoliv se jako free tváří, nefunguje a ještě mi naistaluje příšernosti do pc. Měla jsem co delat abych pc zas uvedla do formy. Mám jednu pohadku, kterou bych chtela malému dítěti vypálit na dvd. Poradíte mi, prosím? Děkuji za každou dobrou radu.

doplněno 06.01.15 10:50:

A teď malý - velký přípodotek :)

Video AVI 1, 5 GB coz na dvd nedam. Dvouvrstve nemam. Zmensim to nejak? Do jakeho formatu? S filmy moc nepracuju, tak se v tom neorientuju. Po navodu ale zvladam :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Používám Any Video Converter, zatím se mi snad nestalo že by mi něco nechtěl převést. Je to freeware a funguje ;) má i poměrně velké nastavení výstupního videa

hodnocení

2x

zkuste Any Video Converter, konvertuji s ním v pohodě všechny formáty, měl by zvládnout i matrosku, výstupní formát volím obvykle DVD Video PAL Movie (mpeg2)

hodnocení

Vsem vam moc dekuji, hned rano se do toho pustim :)

hodnocení

0x

Používám Format factory.Je jednoduchý a převádí audio,video i obrázky.

hodnocení

Take se podivam, moc diky !

hodnocení

0x

proč by se nemohlo 1,5 GB vejít na DVD, když má kapacitu 4,7 GB, resp reálnou 4,4 GB? necpete ho na CD? nebo tam máte DVD, ale na vypalovačce nastaveno CD

hodnocení

:) Dneska mám od rána motor vzadu. Rozhodilo me vic veci, nemyslim a delam blbosti. A nakonec se tu jima jeste pochlubim :) Ale dekuju, asi by mi to dneska opravdu nedocvaklo ! Smeju se :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]