Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet - Firefox nemuze nalezt server

Od: strnad® odpovědí: 7 změna:

Mam problem - zrejme zase s Comodo Interntet Security.

Z niceho nic mi na pocitaci ve Firefoxu zacal pri pokusu pripojit se na internet hazet hlasku: Firefox nemuze nalezt server. A nic - prazdna stranka. Pritom ostatni prohlizece (IE, Opera) funguju bez problemu. Nejsem si vedom, ze bych nekde neco zakazoval, ale stalo se to po aktualizaci CIS - dival jsem se do nastaveni FW, ale neni tam nic pridano tak abych to znova nahodil. Muze me nekdo nasmerovat? Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste zcela vypnout CIS a potom načíst nějakou bezpečnou stránku ve Firefoxu.

Pokud se to podaří, tak už budete vědět, že problém je v CIS. Zdravím!

doplněno 03.03.15 12:14:

Ještě se podívejte do Správce doplňků ve Firefoxu a zkuste je postupně zakázat (Firefox se musí potom vypnout a znovu spustit). Možná Vám to blokuje některý (aktualizovaný) doplněk.

hodnocení

To me shodou okolnosti vcera taky napadlo, ale nepomohlo to, takze problem bude nekde jinde nes v CIS.

Jeste jsem vyzkousel, co radili zde: support.mozilla.org/... v sekci Firefox nemůže načíst webové stránky, ale jiné prohlížeče ano a to take nepomohlo

doplněno 03.03.15 15:01:

Zakazal jsem vsechny doplnky, restartoval FF a zadny efekt to nemelo

Právě v tyto případy bych doporučil někým haněný ccleaner. Odinstalovat Firefox, projet CCleanerem (vyčistit + registry) a nová instalace FF.

doplněno 04.03.15 11:41:

Pokud na jiných prohlížečích vše běží, bude potíž jen a pouze v FF. Jestli máte starou verzi, zkuste aktualizovat. Hesla by měla zůstat (ukládají se na shodná místa, takže upgrade to nesmaže). Pokud to nepomůže a bez FF si nedokážete představit internet, pak doporučuji opravdu odinstalaci - řádnou - pomocí iobit.com/... a vč. všech sajrajtů, co v PC zůstávají...

doplněno 04.03.15 11:41:

jo a počítejte i s variantou viru - kontrola antivirem, případně ESET on-line

doplněno 12.03.15 07:29:

Nechcete místo formátování využívat třeba chrom? Já ten firefox moc nemusím, taky jsem míval potíže, tak jsem prostě začal používat jiný, který v případě potřeby dokážu během chvilky pročistit... Prohlížečů jsou mraky, zkuste se mrknout a zhodnoti je...

Ten Firefox opravdu musí být zablokovaný někde ve FW, když ani reinstalace nepomohla..

hodnocení

je potreba ten FF odinstalovat? chtel bych se tomu vyhnout, jelikoz v nem mam poukladana hesla, oblibene stranky a historii a nerad bych o to prisel. Ten CC cleaner jsem uz spoustel ale bez uspechu

hodnocení

odinaloval jsem Advanced Unistallerem Pro, vycistil jsem CC vse i registry, restartoval PC. Zkontroloval poslenim Comodo antivirem - nenaslo nic. Dal znova instalaci FF a porad to nefunguje...

Takze nezbyva nez format a cista instalace. Presne to cemu jsem se chtel vyhnout... Chjo

kimbert*
hodnocení

0x

Na horní liště: nápověda,kliknout na technické informace-obnovit Firefox

hodnocení

0x

Niekomu to tu už pomohlo s nenačítaním stránky,no s prehliadačom či to bude fungovať neviem.Pozrieť sa môžeš. Disk C/windows/system32/drivers/etc/hosts.Otvor ho a zmaž všetky odkazy na firefox ak sa tam nachádzajú.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]