Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ještě se využívá ICQ?

Od: lada1® odpovědí: 7 změna:
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

5x

ICQ byl vděčný kecálek, taky pamatuju doby, kdy jsme ho všichni museli mít, protože kdo ho neměl tak nebyl in. Jediné, co bych vytkl, tak byla docela velká spotřeba operační paměti, zvláště v tehdejších dobách a výkonech PC to vadilo, ale dalo se tomu předejít používáním alternativního klienta. S postupným zaváděním FB ale o ICQ pomalu klesal zájem, a dnes ho již nikdo v mém okolí nevyužívá. Přitom to nebyl program a myšlenka na svoji dobu vůbec špatná.

majsterjoe*
hodnocení

2x
Ano, určití lidé stále program využívají a stále je k dispozici
doplněno 05.01.15 16:49: Přes icq jsem žádný vir nedostal. Při skype se jich pár pokoušelo prolomit ke mě do pc. Skype se hodí více na internetové volání, na psaní je určitě lepší icq.

hodnocení

2x

Jednu dobu přes jejich server chodila strašná spousta virů... Díky jedné kamarádce mé manželky jsem musel také formátovat PC - od té doby (cca 5 let) už si na něj ani nevzpomenu. Ale vím, že sem tam nějaká kolegyně ho ještě využívá. spíše je to ale jen na pokec 3-4 známých lidí... noví uživatelé jsou spíše na skype

zztop*
hodnocení

0x

Ty jo si furt po těch letech pamatuju přihlašovací údaje. Jsem to zkusil přes webovku bez instalace a přesně to co jsem si myslel nikdo. A ani z novějších známých icq už nikdo nepoužívá.

hodnocení

0x
Vyuziva se minimalne v dnesni dobe jede FB a na mobilu whatsapp

hodnocení

0x

Ano, pouzivam ho.

mil®
hodnocení

0x

Používám každý den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]