Nejste přihlášen/a.
mám na střeše wifi anténu, na půdě rozbočka k ostatním sousedům, doma rozbočka asus rt-n10 (bezdrátově posílá net do TV a notebooku, kabelem do PC), každý den mám výpadky, musím i několikrát odpojit napájení rozbočky asus rt-n10 ze zdi než net začne zas fungovat. může být chyba v síťové kartě? nějaká rozbočka co zaručeně funguje nepřetržitě bez rozpojování/restartování? dík
Já bych nahrál do rozbočky, tedy routeru, nahrál nový firmware, jestli by to nepomohlo. Pokud ne, tak bych si někde půjčil jiný router na zkoušku a nebo si koupil rovnou jinej. Stojí to pár stokorun.
Osobně mám Asus W500 už asi šest let a jde stále bez větších potíží. Jen jednou byly ve zdroji nafouknutý kondenzátory, tak jsem sehnal podobný a jde to zase dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.