Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Net rozbočka

Od: jaromir83* odpovědí: 6 změna:

mám na střeše wifi anténu, na půdě rozbočka k ostatním sousedům, doma rozbočka asus rt-n10 (bezdrátově posílá net do TV a notebooku, kabelem do PC), každý den mám výpadky, musím i několikrát odpojit napájení rozbočky asus rt-n10 ze zdi než net začne zas fungovat. může být chyba v síťové kartě? nějaká rozbočka co zaručeně funguje nepřetržitě bez rozpojování/restartování? dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já bych nahrál do rozbočky, tedy routeru, nahrál nový firmware, jestli by to nepomohlo. Pokud ne, tak bych si někde půjčil jiný router na zkoušku a nebo si koupil rovnou jinej. Stojí to pár stokorun.

Osobně mám Asus W500 už asi šest let a jde stále bez větších potíží. Jen jednou byly ve zdroji nafouknutý kondenzátory, tak jsem sehnal podobný a jde to zase dál.

jaromir83*
hodnocení

pomohlo někomu v této situaci jednoduše vyměnit adaptér? dík

rv*

Samozřejmě. A právě u ASUS WL 500GP. To je první, co u nefunkčního přístroje kontroluji.

Já bych ve vašem případě také skusil vyměnit adaptér, je to častá "závada"...

jaromir83*
hodnocení

přjde mi že ty výpadky jsou skoro vždy jen když je na wifi připojen i notebook, když jede net jen v PC (připojeno kabelem z routeru) je vše ok. nějaké nastavení změnit v notebooku? dík

hodnocení

0x

o jaké rozbočce mluvíte, to je bezdrátový router, zkuste na něm nastavit jiný vysílací kanál a nebo snížit rychlost přenosu, jinak wifi routerů jsou na trhu stovky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]