Nejste přihlášen/a.
provedl jsem format disku NTFS a chci nainstalovat čisté XP profesional . Při instalaci přišel program k dokončení instalace kde se zastavil a napsal hlášku // Instalačnímu programu se nepodařilo nainstalovat katalog produktů // Když to otevřu tak tam mám kod chyby 800b0001 . Co s tím? dál mne to nepustí .
Zdravím sem jste koukal? windows.microsoft.com/...
doplněno 04.01.15 13:29:Nebo koukněte tady solvusoft.com/...
doplněno 04.01.15 13:31:Já osobně bych znovu spustil instalaci a naformátoval HDD.
Na oba odkazy jsem koukal ale moc mi nepomohly ,ono totiš nemám system nainstalovaný , to mi hlásí již při instalaci která se díky tomu nedokončí. Ten formát jsem provedl // jednou formát NTFS ,podruhé FAT // a nic . Při nové instalaci mi to hlásí ,soubor nelze zkopírovat ,špatná bitová kopie , nepodařilo se instalovat kalog produktů , atd. Nakonec ta chyba.
doplněno 04.01.15 20:02:Teď mi to dokonce píše soubor nelze naistalovat ( při instalaci) enter -opakovat ,Esc - přeskočit --- // nezbývá než přeskočit//
ne vytvořil jsem obraz z oginálního CD od kamoše . Instaloval jsem ho na x PC a fungovalo . Instlačka je z roku 2002. Problém který řeším že jsem dostal PC od kolegy a nemá k tomu žádnou dokumentaci . Z Biosu jsem vyčetl že jedná asi desku MSI , procesor Intel 485 -- 1.7 Gh , Grafika Nvidia GeForce 6600 GTV -- Gainward , Disk 20 Gb , Boot CD-Rom , Pamět 640 kb vnitřní , fizická 392198 kb . Ale hlavní problem je vtom že instačka se rozběhne ale zastaví se např. na souboru .cab dále na souboru např, soubor.DL_ atd. Techto souborů je v instačce hodně . Takže mám pocit že instaláční CD si s těmito soubory neumí poradit . Asi schází neco na rozbalení? Podotýkám že je to disk bez OS - takže čistá instalace .Děkuji za odpověď
Instalaci Win 7 jsem vyzkoušel ale nic jen začala načítat a pak konec . Podotýkám disk je zformátovaný a není na něm OS ! Je ještě nějaká rada?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.