Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kod chyby 800b0001

Od: mery* odpovědí: 7 změna:

provedl jsem format disku NTFS a chci nainstalovat čisté XP profesional . Při instalaci přišel program k dokončení instalace kde se zastavil a napsal hlášku // Instalačnímu programu se nepodařilo nainstalovat katalog produktů // Když to otevřu tak tam mám kod chyby 800b0001 . Co s tím? dál mne to nepustí .

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stenlycich*
hodnocení

0x

Zdravím sem jste koukal? windows.microsoft.com/...

doplněno 04.01.15 13:29:

Nebo koukněte tady solvusoft.com/...

doplněno 04.01.15 13:31:

Já osobně bych znovu spustil instalaci a naformátoval HDD.

mery*
hodnocení

Na oba odkazy jsem koukal ale moc mi nepomohly ,ono totiš nemám system nainstalovaný , to mi hlásí již při instalaci která se díky tomu nedokončí. Ten formát jsem provedl // jednou formát NTFS ,podruhé FAT // a nic . Při nové instalaci mi to hlásí ,soubor nelze zkopírovat ,špatná bitová kopie , nepodařilo se instalovat kalog produktů , atd. Nakonec ta chyba.

doplněno 04.01.15 20:02:

Teď mi to dokonce píše soubor nelze naistalovat ( při instalaci) enter -opakovat ,Esc - přeskočit --- // nezbývá než přeskočit//

stenlycich*

a instalační medium máte originál? (asi né) pravděpodobně špatně zapsaná data na médiu.

mery*
hodnocení

ne vytvořil jsem obraz z oginálního CD od kamoše . Instaloval jsem ho na x PC a fungovalo . Instlačka je z roku 2002. Problém který řeším že jsem dostal PC od kolegy a nemá k tomu žádnou dokumentaci . Z Biosu jsem vyčetl že jedná asi desku MSI , procesor Intel 485 -- 1.7 Gh , Grafika Nvidia GeForce 6600 GTV -- Gainward , Disk 20 Gb , Boot CD-Rom , Pamět 640 kb vnitřní , fizická 392198 kb . Ale hlavní problem je vtom že instačka se rozběhne ale zastaví se např. na souboru .cab dále na souboru např, soubor.DL_ atd. Techto souborů je v instačce hodně . Takže mám pocit že instaláční CD si s těmito soubory neumí poradit . Asi schází neco na rozbalení? Podotýkám že je to disk bez OS - takže čistá instalace .Děkuji za odpověď

jw

Vezměte instalačku s Win 7 a zkuste to znovu.

mery*
hodnocení

Instalaci Win 7 jsem vyzkoušel ale nic jen začala načítat a pak konec . Podotýkám disk je zformátovaný a není na něm OS ! Je ještě nějaká rada?

jw

Nejsem kdovíjaký odborník, ale pokud vložím OEM instalačku musí ji PC načíst a systém nainstalovat. Formátování disku s tím nemá nic společného. Nejprve provedete odostranění oddílů, pak vytvoříte nové a ty následně zformátujete a instaluje se OS.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]