Nejste přihlášen/a.
Mohol by mi niekto poradiť? Moja tlačiareň prestala pracovať s PC. tlačiareň my doposial pracovala no v určity moment prestalo to fungovat. Kabel prepojovaci je dobry/skušal som ho na inej tlačiarni/.Kopirovanie mi ide, aj cez usb-čko mi to ide, no cez kabel mi PC nereaguje na pripojenie tlačiarne. Dufam, že mi niekto poradi. Ďakujem.
Máte to tu docela těžce popsáno, člověk by i rád poradil, ale tak nějak nechápe popis .
Jestli chápu správně - multifunkční tiskárna skenuje bez problému, ale tisk nefunguje. Kopírování je ok, ale při příkazu "Tisk" nereaguje.
Zkontrolujte si tiskovou frontu - může tam být jeden dokument s chybou a dokud ho nesmažete, snaží se tisknout právě toto. Také můžete před přeinstalací zkusit ccleaner a vyčistit si různé špíny, vč. antiviru (nejlépe po restartu PC) - zřejmě to nepomůže, ale určitě neublíží .
No a jestli není vir ani zacpaná fronta, pak bych doporučil přeinstalaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.