Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevite co s tim?

Od: skritek* odpovědí: 3 změna:

dobry den pri registraci na uplay / ubisoft jsem pouzil email ktery uz neexistuje rok a aktivoval jsem si na ten ucet hru assassin creed brotherhood kterou jsem si koupil pres steam , ale bohuzel chybu emailu jsem zjistil pozde , tudiz nemohu zmenit email ani aktivovat ucet
prosim vas o pomoc co mam delat

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Napsat na technickou podporu a řešit to individuálně. Pokud zároveň předložíte důvěřivé důkazy pro zrušení email adresy, tak by to mělo mít rychlé řešení jak po másle :)

skritek*
hodnocení

dukaz pro smazani emailu , delate si srandu , bylo to pred rokem , muzu dat dukaz ze steamu ze jsem si koupil tu hru a mam tam i ten cd klic , to je jediny muj dukaz

iz*

Důkaz, že e-mail neexistuje, snad není tak těžké opatřit ... Jinak jim pošlete, co máte a zároveň je informujte o změně e-mailu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]